Regel nu jouw hovenier

Hovenier halve week

Vanaf €999 incl. btw

Dit tarief is gebaseerd op 20 arbeidsuren

Ben jij op zoek naar een hovenier voor een halve week? Boek direct een vakman bij Zoofy. Géén voorrijkosten. Geen gedoe met offertes.

Regel nu jouw hovenier
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Boek een hovenier voor een halve week

Via Zoofy boek je eenvoudig een hovenier voor een halve week voor een vast arbeidstarief. Plaats je klus en wij regelen de rest.

Wat doen de Zoofy hoveniers

Zoofy is de innovatieve app voor het boeken van tuinonderhoud. Vind binnen ons ruime aanbod van ervaren tuinmannen een vakman die het beste bij uw wensen past, wij zorgen voor. Boek een tuinman voor een halve week.

Via Zoofy boekt u eenvoudig een tuinman voor een halve week tegen een vast arbeidstarief. Plaats uw bestelling en wij zorgen voor de rest.

Zoofy - de one-stop-shop voor hoveniers

Wij regelen alles: van het vinden van de juiste tuinman tot het betalen en het regelen van de planning. U hoeft alleen maar door onze selectie van getalenteerde professionals te scrollen en uw perfecte match te kiezen.

Geen frustratie meer met offertes

Wij werken met lokale professionals, dus u hoeft niet te onderhandelen over offertes of verzendkosten. Vergelijk gewoon prijzen, tijden en beoordelingen tot u uw perfecte match vindt, boek ze dan en vergeet het!

Begin in 4 eenvoudige stappen:

Vul uw postcode in → Kies datum en tijd → Voeg beschrijving toe → Vul uw gegevens in en druk op de knop. Er is geen ingewikkeld proces; slechts 4 eenvoudige stappen om een ervaren professional bij u in de buurt te vinden.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af