CV Monteur Amsterdam
301 recensies

Onze CV Monteurs in Amsterdam staan voor je klaar

bijv. 'CV ketel onderhoud'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

CV monteur Amsterdam (met spoed) gezocht?

Je komt thuis na een werkdag. Vanavond is het concert van je favoriete band in de Ziggo Dome, waar jij je enorm op verheugt! Je merkt alleen dat het een beetje fris is in huis en ziet dat er een storing is aan je CV-ketel. Dit moet wel snel opgelost worden. Een erkende cv monteur uit Amsterdam zorgt ervoor dat je vanavond niet in een koud huis thuiskomt. Bij ons kunt u terecht voor spoedklussen. Zoofy zorgt er altijd voor een dan cv monteur uit de regio Amsterdam snel ter plaatse is.

Populaire CV Monteur klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de CV Monteurs van Zoofy in Amsterdam

De CV Monteurs van Zoofy in Amsterdam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 301 recensies

Een klant
vrijdag 15 februari 2019

De heer Essebai is een vakman. Hij heeft snel en adequaat een defecte thermoskraan gerepareerd. Ook was hij heel plezierig in het contact.

Een klant
vrijdag 15 februari 2019

Ja, klus geklaard, service goed en de heer Tijs is aardige man!

Een klant
donderdag 14 februari 2019

het probleem is uitstekend opgelost en hij gaf zeer goede uitleg en wat hij ging doen

Een klant
dinsdag 12 februari 2019

Goede service, meedenkend. Zeer professioneel!

Een klant
dinsdag 12 februari 2019

Heeft snel de oorzaak opgespoord en ons verder geholpen

Een klant
maandag 11 februari 2019

Lahcen heeft het onderhoud van de CV ketel prima behandeld. Hij was deskundig en zeer behulpzaam en vriendelijk. ( Hij was alleen ongeveer 1 uur te laat). Ik beveel hem van harte aan.

De CV Monteurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle CV Monteur klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we CV monteurs in Amsterdam

Als je een CV monteur nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken  in elk stadsdeel; Noord, Oost, Zuid, West en Centrum. En alles ertussenin. Overal komen we je snel helpen met ons netwerk aan CV monteurs. 

We komen je in elke buurt helpen; de Frederik Hendrikbuurt, Da Costa Buurt, Van Lennepbuurt, Watergraafsmeer, Rivierenbuurt, Buitenveldert en alles ertussenin. Wij staan voor je klaar in regio Amsterdam!

Via onze website kun je 24 uur per dag afspraken inplannen. Dat is handig wanneer je ineens geen warm water meer hebt, de centrale verwarming het niet meer doet, of de cv ketel stuk is. Dankzij ons grote netwerk van cv monteurs in Amsterdam kunnen wij een snelle service bieden. In geval van spoed wordt je daardoor zo snel mogelijk geholpen. Vaak al op dezelfde dag. CV ketel storingen zijn in de meeste gevallen al binnen een uurtje opgelost. Soms zal de monteur adviseren dat je bepaalde onderdelen moeten laten vervangen. De vakman kan je dan adviseren over de prijs. 

Ook voor minder urgente klussen kun je een cv monteur van Zoofy inschakelen. Bijvoorbeeld wanneer je graag een nieuwe cv ketel wilt laten installeren. Voor een erkende cv monteur is een vakkundige cv installatie geen probleem.  Vaak komt het neer op een halve dag werk. De ketel kun je zelf aanschaffen of je laat het over aan de monteur of het installatiebedrijf dat je komt helpen. Tegenwoordig kun je een cv monteur natuurlijk ook inzetten voor het plaatsen van warmtepompen of andere duurzame oplossing om je huis te verwarmen. 

De meest voorkomende klus is natuurlijk het cv ketel onderhoud. Een goed onderhouden ketel kan grote problemen voorkomen. Het advies luidt om per jaar tenminste een keer onderhoud van uw cv ketel te laten plaatsvinden. Het beste kun je daarvoor een erkende cv monteur inschakelen. 

 Bij Zoofy kun je terecht voor alle merken cv ketels. Denk daarbij aan Nefit, Intergas, Remeha en alle andere merken. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen, verlengt de levensduur van de cv ketel, en verkleint het risico op koolmonoxide en brandgevaar. 

De Onderzoeksraad voor Veiligheid noemde het gevaar van koolmonoxide eerder een onderschat en onbegrepen gevaar. Bij een oude en slecht onderhouden ketel kan het voorkomen dat het gas ongemerkt uit de ketel ontsnapt. Daardoor kan CO vergiftiging optreden. Elk jaar belanden daardoor zo'n 400 mensen op de Eerste Hulp van het ziekenhuis. Jaarlijk overlijden er ongeveer 10 mensen aan een koolmonoxide vergiftiging. Vaak is dit veroorzaakt door het onprofessioneel handelen van een niet-erkende monteur. 

Om die reden mogen vanaf 2019 alleen nog erkende cv monteurs aan uw ketel werken. Wij springen daar al op in door alleen samen te werken met vakkundige installateurs. Alleen zo kun je met een gerust hart je onderhoud in Amsterdam aan ons uitbesteden. 

Wanneer je via onze site een klus inplant, zorgen wij ervoor dat een erkende vakman snel jouw richting op komt. Zo hoef je niet urenlang naar een vertrouwde monteur te zoeken. Wij garanderen ervaren en goede vakmannen. Bovendien houden we de kwaliteit van het geleverde werk goed in de gaten aan de hand van klantbeoordelingen. En dat werkt. In verreweg de meeste gevallen zijn onze klanten zeer tevreden.

Een afspraak is vaak in 30 seconden geregeld. Ook als het gaat om spoed. Je vult je postcode in, zodat je kunt zien welke CV monteur er bij jou in de buurt aanwezig is. Wil je een afspraak maken voor een moment dat jou het beste uitkomt. Dat kan natuurlijk altijd. Wij zorgen ervoor dat er op dat moment een vakman aanwezig zal zijn. Met een spoedklus hebben we binnen 20 minuten een vakman voor je geregeld die dezelfde dag nog langskomt!

Wij staan 24/7 voor je klaar en om er nog meer voordelen uit te halen rekenen wij geen extra voorrijkosten. Dat is ook niet nodig dankzij ons netwerk van lokale monteurs. Aan de hand van je postcode tonen wij direct de tarieven die onze cv monteurs vragen. Storingen gaan tegen een uurtarief. Voor onderhoud geldt een vast tarief. Materiaal is daarbij niet ingegrepen. Wil je voor de installatie van een nieuwe cv ketel of warmtepomp graag eerst vrijblijvend een offerte ontvangen dan kun je dit aangeven bij de klusaanvraag. De cv monteur houdt daar dan rekening mee. 

Is de klus naar volle tevredenheid afgerond dan maakt de cv monteur een factuur voor je op. Deze ontvang je per email en kun je eenvoudig veilig online betalen via Tikkie of iDeal. Gewoon overmaken mag natuurlijk ook.