Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Timmerman bestelt, ook in Venlo.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Timmerman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je timmerman per uur.

timmerman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Timmerman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Timmermannen in Venlo

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Timmerman Venlo

Je hebt een idee om je woning in Venlo wat te vernieuwen. Om makkelijker naar je tuin te gaan en meer licht in de kamer te krijgen, denk je eraan om een schuifdeur te laten plaatsen. Dat is een klus waar je zelf niet aan gaat beginnen. Op zoek naar een timmerman die dat voor jou kan doen. Maar vind dan maar op een snelle en makkelijke manier een timmerman. Via Zoofy heb je dat zo voor elkaar. Voor het maken van een afspraak op Zoofy.nl heb je niet meer dan vijf minuten nodig. Je vult in om wat voor klus het gaat. Een timmerman kan ingehuurd worden voor alle klussen op het gebied van timmerwerk: Of het nu gaat om het zetten van houten kozijnen, schuifdeuren plaatsen, skygate deuren plaatsen, meubelreparatie, kapstok maken deur inmeten en plaatsen of een dakraam plaatsen. Wanneer je de klus hebt gekozen word je naar een pagina gestuurd waarop je aangeeft of het een spoedklus is, een klus die morgen kan of dat de klus op een later moment kan. Hier zie je ook de uurtarieven staan. Bent u op zoek naar een timmerman voor een later moment kies dan een datum en tijd waarop de timmerman langskomt in Venlo. Kies je voor een later moment dan zie je op onze website de vakmannen staan en de beoordelingen die geschreven zijn door onze klanten. In sommige gevallen kan een klus niet langer wachten, je hebt dat vandaag nog iemand nodig. Kies dan voor spoed, wij regelen dan een timmerman die snel bij jou langs kan komen. Na een minuut of 20 heb je dan een bevestiging van de afspraak in je e-mail zitten. Wat we bij Zoofy dan nog moeten weten zijn je gegevens. De timmerman moet wel weten waar hij in Venlo moet zijn. De timmerman is er een die uit Venlo of de omgeving komt. Dat betekent voor de vakman een thuiswedstrijd en voor jou dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen. Onze timmermannen zijn zeer vakkundig, dat hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij willen dat jij goed geholpen wordt. Krijgt een vakman weinig goede recensies, dan is het helaas voor de vakman en wordt hij verwijderd van de site. Wij willen dat jij ten alle tijden goed geholpen wordt. Zoofy en de vakmannen staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om je te helpen. Zo hoef je niet lang te wachten totdat er iemand is die bij je langs kan komen.

De wijken van Venlo waar de timmermannen komen

De timmermannen in het netwerk van Zoofy komen in de wijken: Venlo Zuid, Venlo Centrum, Belfeld, Arcen, Lomm, Velden, Steyl, Op de Hei, Tegelen, Klingerberg, Vossener, Steyl, Het Ven, Trade port en Boekend. Overal in de omgeving van Venlo word je geholpen door onze timmermannen.