Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Schilder bestelt, ook in Rotterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Schilder klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je schilder per uur.

schilder per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Schilder?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Schilders in Rotterdam

4.5/5 sterren gebasseerd op 144 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Schilder in Rotterdam gezocht?

Een tijdje geleden ben je in Rotterdam komen wonen, je huisje is helemaal naar eigen smaak ingericht. Middelland een mooi vooroorlogs wijkje, sfeer in de wijk is er zeker! Helaas past de vooroorlogse keuze voor de kleur van de raamkozijnen niet helemaal bij jou. Gelukkig is er via Zoofy.nl zo een schilder geregeld!

Toch wel lastig om een schilder te boeken als je veel werkt. Bij Zoofy.nl is er de mogelijkheid om zelf een tijdstip uit te kiezen waarop de klus gedaan kan worden. Stel je zou willen dat er morgen nog een schilder langskomt, geen probleem! Voor kleine schilderklussen zoals het verven van de raamkozijnen, deuren en muurtje is het mogelijk om direct een schilder te bestellen. Binnen 20 minuten heb je een reactie binnen en kan de schilder diezelfde avond nog langskomen!

Heeft de klus minder haast? Er kan ook een klus vooruit geboekt worden. Wanneer je kiest om de klus op een ander moment te laten doen is het mogelijk om een specifieke vakman uit te kiezen. Bij het boeken van een klus op de website is een lijst te zien van de schilders bij jou in de buurt. Bij elke vakman staat een foto en de beoordeling van eerder klanten, zo weet je precies wie er bij jou thuis langskomt!

Onze vakmannen staan alleen bij schilderklussen waar zij echt gespecialiseerd in zijn. Zo zijn er schilders die gespecialiseerd zijn in binnenschilderwerk , net zo goed als schilders die heel erg goed zijn in buitenschilderwerk. De schilder zal altijd met u meedenken en adviezen geven waar mogelijk, zodat u zo lang mogelijk kan genieten van het resultaat.

Is er een grotere klus waar u eerst nog wat informatie over zou willen? In overleg met de vakman is het mogelijk dat er eerst een offerte of een inschatting gemaakt wordt. Ook kunnen wij foto’s naar de vakman doorsturen zodat de inschatting op afstand gemaakt kan worden, wel zo handig!

In welke wijken komen de schilders in Rotterdam?

Waar in Rotterdam je ook woont, wij hebben schilders actief in elke wijk van Rotterdam. Van Blijdorp, Charlois, Crooswijk, Delftshaven, Feijenoord,Hillegersberg, Katendrecht, Kralingen, Ommoord,Kralingseveer en de Kop van Zuid tot Nesselanden komen onze schilders bij u langs. En dat alles zonder voorrijkosten en volgens een vast uurtarief!

Via Zoofy.nl kan je 24 uur per dag klussen invoeren en wij zorgen voor een match met de vakman. De uurtarieven zijn van tevoren vastgesteld, zo weet u dus precies waar u aan toe bent. Voor sommige kleine schilderklussen zijn er zelfs vaste tarieven opgesteld.

De betaling van de klus hoeft ook geen probleem te zijn. Wanneer er een vakman met spoed langskomt zou het een heel gedoe zijn om het totaalbedrag in cash bij elkaar te krijgen. Wanneer je via Zoofy.nl een vakman inschakelt is dit gedoe niet nodig. Onze vakmannen nemen cash aan en hebben vaak een pinapparaat bij zich. Ook is er de mogelijkheid het bedrag via iDeal over te maken, super handig! Er wordt altijd een factuur opgemaakt die u via de mail toegestuurd krijgt. Voor vragen over de klus of het boeken van een vakman is onze klantenservice elke dag voor u aanwezig!