18
Reviews
4 jaar
Zoofy
Smart Home
Cv monteur

4,94/5 - 18 reviews

TOP PRO

ConnexTV

TOP PRO

4,94/5 - 18 reviews

Smart Home
Cv monteur
Delft
18 klussen uitgevoerd
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Smart Home, Cv monteur

Over ConnexTV cv monteur

Welkom bij ConnexTV, dé expert op het gebied van cv monteur klussen in de regio Delft. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij ConnexTV zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. ConnexTV staat voor je klaar om elke cv monteur klus m Lees meer...

Reviews over ConnexTV

Zondag middag contact gezocht met Zoofy. We hadden een Nest thermostaat gekocht die niet even te installeren zonder tussenkomst van een vakman. Zondag avond kam Dhr Oguzhem langst om hem te instaleren. Het is een vakman zoals hij het klusje klaarde. Hij was zeer vriendelijk en zeer behulpzaam en geduldig. Omdat ik zelf al aan te prutsen was geweest. Zonder zijn vakmanschap zouden we nu nog in de kou hebben hebben gezeten. Wij waren enorm blij met zijn snelle vakkundige hulp. Mocht ik in de toekomst weer een vakman nodig hebben dan zou ik weer gebruik maken van Zoofy. Ook de manier te betalen via een tikkie sprak mij erg aan. Super service ik ben vol lof.

Uitstekend - job done met goede uitleg

Zoofy.nl
4.94

18 reviews

Vergelijkbare Smart Home Installateurs in de buurt

"
Boek direct een vakman