2
Reviews
9 jaar
Zoofy
Klusjesman
Timmerman
Klushulp

5/5 - 2 reviews

TOP PRO

Boontje Services

TOP PRO

5/5 - 2 reviews

Klusjesman
Timmerman
Klushulp
Utrecht
2 klussen uitgevoerd
9 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Timmerman and Klushulp

Over Boontje Services klusjesman

Welkom bij Boontje Services, dé expert op het gebied van klusjesman klussen in de regio Utrecht. Inmiddels zijn we 9 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Boontje Services zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Boontje Services staat voor je klaar Lees meer...

Reviews over Boontje Services

Helaas door het meubel kon de vakman ons niet verder helpen.. Maar zijn doorzettingsvermogen en vastberadenheid waren ontzettend fijn!

Albert-Jan heeft bij mij een stompe binnendeur gemonteerd en geplaatst. Zeer tevreden. Communicatie verliep zeer goed. Albert-Jan is zeer transparant; eerlijk en oprecht over waar hij veel ervaring in heeft en welke klussen hij misschien nog wat minder vaak heeft gedaan. Die eerlijkheid siert hem en maakt dat het vertrouwd voelt. Uiteindelijk heeft hij zeer netjes werk afgeleverd! Albert-Jan is daarnaast geduldig en gaat pas weg als alles netjes en compleet is. Ik zou hem zo weer inhuren!

Albert Jan is een rustige en doortastende klusser. Heel prettig en vakkundig, en ook bereid om samen de klus te klaren. Heel tevreden!

Zoofy.nl
5

2 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"
Boek direct een vakman