Regel nu jouw schoonmaker

Schoonmaker voor twee uur

Vanaf €89 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3140 schoonmakers in jouw regio

Ben jij op zoek naar een schoonmaker? Boek via Zoofy eenvoudig een eenmalige schoonmaker voor twee uur voor €50. Géén voorrijkosten.

Regel nu jouw schoonmaker
13 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Boek via Zoofy een schoonmaker voor twee uur

Je boekt via Zoofy eenvoudig een schoonmaker voor twee uur. De schoonmakers zijn inzetbaar voor verschillende schoonmaakklussen voor in en rondom het huis. Schoonmaken is hard werken. De uren die je per dag besteedt aan het schoonmaken van jouw huis staan gelijk aan een werkdag van acht uur. Aan het eind van de dag heb je geen energie of zin meer om iets anders te gaan doen. Als je een manier kunt vinden om jouw schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren terwijl je bezig bent met andere dingen overdag, zult u zich verfrist voelen en klaar om alles aan te pakken wat er nog meer op je afkomt. Terwijl er veel verschillende manieren zijn om jouw huis schoon te maken, zijn er ook veel verschillende soorten schoonmakers die je kunt boeken via Zoofy.

Verschillende schoonmaakklussen

Sommige schoonmakers zijn gespecialiseerd in bepaalde soorten schoonmaak, zoals tapijtreinigers of glazenwassers. Anderen zijn gespecialiseerd in een bepaald gebied van het huis, zoals keuken- of badkamerreinigers of dierenverzorging. Via Zoofy boek je eenvoudig een schoonmaker voor twee uur, geen gedoe met offertes direct het juiste schoonmaakbedrijf voor jouw klus. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af