2
Reviews
10 years
Zoofy
Handyman
Carpenter
Handy help

5/5 - 2 reviews

TOP PRO

Boontje Services

TOP PRO

5/5 - 2 reviews

Handyman
Carpenter
Handy help
Utrecht
2 jobs done
tidy up garage , threshold removal , cleaning attic
10 years at Zoofy as Handyman, Carpenter and Handy help

About Boontje Services handyman

Welkom bij Boontje Services, dé expert op het gebied van handyman klussen in de regio Utrecht. Inmiddels zijn we 10 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Boontje Services zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Boontje Services staat voor je klaar Show more...

Reviews over Boontje Services

Klus snel en kundig geklaard, prettig persoon. Fijn!

Albert-Jan heeft bij mij een stompe binnendeur gemonteerd en geplaatst. Zeer tevreden. Communicatie verliep zeer goed. Albert-Jan is zeer transparant; eerlijk en oprecht over waar hij veel ervaring in heeft en welke klussen hij misschien nog wat minder vaak heeft gedaan. Die eerlijkheid siert hem en maakt dat het vertrouwd voelt. Uiteindelijk heeft hij zeer netjes werk afgeleverd! Albert-Jan is daarnaast geduldig en gaat pas weg als alles netjes en compleet is. Ik zou hem zo weer inhuren!

Albert Jan is een rustige en doortastende klusser. Heel prettig en vakkundig, en ook bereid om samen de klus te klaren. Heel tevreden!

Zoofy.nl
5

2 reviews

Vergelijkbare Handymen in de buurt

"
Book a professional