Timmerman Apeldoorn
11 recensies

Onze timmermannen in Apeldoorn staan voor je klaar

bijv. 'Dakraam plaatsen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Timmerman uit Apeldoorn gezocht?

Je vind dat je woonkamer in Apeldoorn een beetje te donker. Een simpele oplossing is om die dichte deur naar de gang te vervangen voor een deur met wat glas erin. Het moet dan wel een deur zijn die precies past. Om de deur op de juiste maat te krijgen moet de deur ingemeten worden. Je gaat dan op zoek naar een timmerman die je bij die klus kan helpen. Bij Zoofy ben je dan aan het juiste adres

Populaire Timmerman klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Timmermannen van Zoofy in Apeldoorn

De Timmermannen van Zoofy in Apeldoorn werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 11 recensies

Een klant
maandag 12 maart 2018

really helpful man ... a very constructive approach, hard working and helpful. Thanks Dirk-Jan

Een klant
woensdag 13 september 2017

Top gozer. Kwam snel en zag direct de beste oplossing. Ik kan hem van harte aanbevelen

Een klant
maandag 4 september 2017

Heel snel en vakkundig geholpen. Jan-Dirk licht ook graag dingen toe. Erg fijne vakman waar je op kan bouwen.

Een klant
zondag 20 augustus 2017

goed en snel geholpen !! Bedankt ton....

Een klant
maandag 15 mei 2017

Netjes en snel gewerkt. Aanrader!

Een klant
maandag 10 april 2017

Prima werk afgeleverd! Helemaal tevreden!

De Timmermannen van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Timmerman klussen op een rijtje

In welke wijken van Apeldoorn komt de timmerman?

De timmerman komt in alle wijken van Apeldoorn. Dus in: Centrum, Zuidoost, Noordoost, Zuid, Oost, West, Noord, Zuidwest, Beekbergen, Loenen, Uddel, Wenum, Klarenbeek, Hoenderloo, Lieren, Hoog Soeren en in Radio Kootwijk. In heel Apeldoorn en de omgeving komen onze timmermannen je graag helpen.

Voor alle klussen waar je een timmerman voor nodig hebt kun je bij Zoofy terecht. Bij het maken van een afspraak vul je in welke klus er gedaan moet worden. Of je nu nieuwe kozijnen hebt die geplaatst moeten worden, een overkapping die gemaakt moet worden, een kapstok die gemaakt moet worden, een dorpel plaatsen, inmeten van een deur, een meubel repareren of een schutting plaatsen. Je vult daarna in of het gaat om een spoedklus of dat het een klus is die op een later moment kan. Bent u op zoek naar een timmerman die vandaag nog langs kan komen? Geef dan aan dat het een spoedklus is
en je hebt in 20 minuten een bevestiging van de afspraak in je e-mail. Nadat je in hebt gevuld of het een spoedklus is of niet vul je in wanneer jij kan. De vakman komt op de dag en tijd die jij kiest. Het laatste wat wij van je willen weten zijn je gegevens, de timmerman moet wel weten waar in Apeldoorn hij moet zijn.

Voor de timmerman is een klus in Apeldoorn een thuiswedstrijd omdat hij daar zelf uit de buurt komt, daarom betaal je geen voorrijkosten. Eventueel kunnen er nog kosten bij komen voor het materiaal. Het uurtarief zie je staan bij het maken van de afspraak. Al onze vakmannen hebben wij persoonlijk gesproken. Zij zijn met zorg geselecteerd. Onze klanten schrijven reviews over de timmermannen als zij langs zijn geweest. Wij werken alleen samen met vakkundige timmermannen. Scoren ze niet goed meer dan worden ze verwijderd van de site. Je kan ons altijd bereiken, wij staan 24 uur per dag voor je klaar. Zo hoef je ook nooit lang op een vakman te wachten.