Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Timmerman bestelt, ook in Apeldoorn.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Timmerman klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je timmerman per uur.

timmerman per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Timmerman?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Timmermannen in Apeldoorn

4.9/5 sterren gebasseerd op 20 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Timmerman uit Apeldoorn gezocht (met spoed)?

Je vind dat je woonkamer in Apeldoorn een beetje te donker. Een simpele oplossing is om die dichte deur naar de gang te vervangen voor een deur met wat glas erin. Het moet dan wel een deur zijn die precies past. Om de deur op de juiste maat te krijgen moet de deur ingemeten worden. Je gaat dan op zoek naar een timmerman die je bij die klus kan helpen. Bij Zoofy ben je dan aan het juiste adres. Voor alle klussen waar je een timmerman voor nodig hebt kun je bij Zoofy terecht. Bij het maken van een afspraak vul je in welke klus er gedaan moet worden. Of je nu nieuwe kozijnen hebt die geplaatst moeten worden, een overkapping die gemaakt moet worden, een kapstok die gemaakt moet worden, een dorpel plaatsen, inmeten van een deur, een meubel repareren of een schutting plaatsen. Je vult daarna in of het gaat om een spoedklus of dat het een klus is die op een later moment kan. Bent u op zoek naar een timmerman die vandaag nog langs kan komen? Geef dan aan dat het een spoedklus is en je hebt in 20 minuten een bevestiging van de afspraak in je e-mail. Nadat je in hebt gevuld of het een spoedklus is of niet vul je in wanneer jij kan. De vakman komt op de dag en tijd die jij kiest. Het laatste wat wij van je willen weten zijn je gegevens, de timmerman moet wel weten waar in Apeldoorn hij moet zijn. Voor de timmerman is een klus in Apeldoorn een thuiswedstrijd omdat hij daar zelf uit de buurt komt, daarom betaal je geen voorrijkosten. Eventueel kunnen er nog kosten bij komen voor het materiaal. Het uurtarief zie je staan bij het maken van de afspraak. Al onze vakmannen hebben wij persoonlijk gesproken. Zij zijn met zorg geselecteerd. Onze klanten schrijven reviews over de timmermannen als zij langs zijn geweest. Wij werken alleen samen met vakkundige timmermannen. Scoren ze niet goed meer dan worden ze verwijderd van de site. Je kan ons altijd bereiken, wij staan 24 uur per dag voor je klaar. Zo hoef je ook nooit lang op een vakman te wachten.

In welke wijken van Apeldoorn komt de timmerman?

De timmerman komt in alle wijken van Apeldoorn. Dus in: Centrum, Zuidoost, Noordoost, Zuid, Oost, West, Noord, Zuidwest, Beekbergen, Loenen, Uddel, Wenum, Klarenbeek, Hoenderloo, Lieren, Hoog Soeren en in Radio Kootwijk. In heel Apeldoorn en de omgeving komen onze timmermannen je graag helpen.