Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Schilder bestelt, ook in Maastricht.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Schilder klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je schilder per uur.

schilder per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Schilder?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Schilders in Maastricht

5/5 sterren gebasseerd op 8 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Schilder uit Maastricht komt je helpen.

Voor het schilderen van deuren, kozijnen, meubels of je hele huis kun je via Zoofy een schilder regelen. Ook in Maastricht hebben wij een vakman voor je klaar staan. Plaats een aanvraag voor jouw schildersklus en deze komt direct terecht bij een van onze Limburgse schilders en schildersbedrijven. Of het nu gaat om een nieuwe fris uiterlijk van het huis of woonkamer. Onze professionele schilders met jarenlange ervaring weten altijd de juiste kleur voor je te vinden. Kleine opdrachten gaan tegen een uurtarief. Hoeveel dat is in Maastricht zie je direct bij jouw aanvraag. Aan de hand van postcodes tonen wij namelijk welke tarieven de schilder uit Maastricht en omgeving rekenen. Voor grote klussen is vaak een vrijblijvende offerte nodig. Onze schilders stellen die graag voor je op. Geef vooraf aan dat je graag een prijsindicatie wilt ontvangen. Dan houdt de schilder daar rekening mee. In en om Maastricht kunnen we je meestal ook op zeer korte termijn helpen. Altijd is er wel een schilder te vinden die jouw klus graag op pakt. Nadat jouw aanvraag is opgepakt door een van de vakmannen ontvang je alle gegeven die je nodig hebt voor de verdere afhandeling van de klus. Neem contact op met de vakman wanneer je de klus snel wilt doorspreken. Wij vragen de schilder uiteraard hetzelfde te doen.