Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Schilder bestelt, ook in Leiden.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Schilder klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je schilder per uur.

schilder per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Schilder?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Schilders in Leiden

4.7/5 sterren gebasseerd op 138 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Schilder in Leiden gezocht?

Terwijl je binnenstapt bladdert de verf van de voordeur en ook de kozijnen kunnen wel een likje verf gebruiken. Je ergert je er al weken, is het niet maanden aan. Toch kom je iedere week tijd te kort om even zelf alles onder handen te nemen. Stiekem is schilderen precisie werk en daarmee een tijdrovende klus die je liever met je partner in leuke activiteiten stopt. Twijfel dus niet langer en schakel de vakmannen van zoofy.nl in. Wil je het nog liever vandaag dan morgen geregeld hebben, dat kan! Bij een spoedklus laten we binnen 20 minuten weten of er vandaag nog iemand in Leiden langs kan komen. Vul jouw leidse postcode in en in no time staat iemand op jouw stoep klaar en dat ook nog zonder voorrijkosten. Schilderwerk kan voor de nodige troep zorgen maar daar hoef jij je geen zorgen o te maken bij onze vakkundig en betrouwbare vakmannen. Nadat ze de klus geklaart hebben, laten ze de boel weer piek schoon achter. Geen spoedklus maar wil je toch wel binnenkort binnens- of buitenshuis geschilderd zien? Dat behoort ook zeker bij de mogelijkheden bij zoofy. Wij zijn namelijk 24 uur per dag open voor jou. Tijd en datum kun je naar jouw voorkeur invoeren en wij zorgen dat de vakman op de juiste plaats op de juiste tijd is. Via onze website kun je al binnen 2 minuten een afspraak maken. Aan de beoordeling kun je zien wat voor een werk de schilder bij een ander heeft afgeleverd. Onze schilders kunnen worden ingezet voor al het schilder en spuitwerk aan een woning of bedrijfspand.

In welke wijken in Leiden komen onze schilders?

In welk stadsdeel van Leiden je ook zit, Zoofy heeft altijd een paar helpende handen in de buurt. Onder andere in de Binnenstad zuid of noord, het Stationsdistrict, Merenwijkdistrict of het Roodenburgerdistrict. We zijn 24/7 voor jou bereikbaar en helpen je in spoedgevallen, zelfs in het weekend. We zijn niet duur en niet goedkoop maar we rekenen geen voorrijkosten. Het allerbelangrijkste misschien nog wel, onze mannen leveren goed vakwerk.