Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Schilder bestelt, ook in Groningen.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Schilder klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je schilder per uur.

schilder per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Schilder?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Schilders in Groningen

4.8/5 sterren gebasseerd op 12 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Schilder in Groningen gezocht?

Is je interieur toe aan verandering maar wil je niet te veel uitbesteden? Een andere kleur op je muur doet al wonderen. Onze schilders in Groningen zijn erkende vakmannen die je graag een handje komen helpen. Zo kunnen onze schilders je komen helpen bij het schilderen van je buitenmuren, meubels, gevels, houtwerk of kozijnen. Maar ook bij het sausen van je muren of het spuiten van latex. Staat je klus er niet tussen maar heb je wel een schilder nodig? Geen probleem, want je kan bij Zoofy ook een schilder per uur boeken. Bij spoed hebben wij binnen 20 minuten een schilder bij jou in de buurt in Groningen geregeld. Heb je vandaag geen tijd en komt morgen beter uit? Vul je Groningse postcode in en binnen 5 minuten heb je een afspraak in je agenda staan. Onze schilders kun je inzetten voor alle schilderklussen aan je bedrijfspand of woning in Groningen. Bij Zoofy werken we alleen samen met de meeste professionele en betrouwbare schilders. Na de klus hoef je ook niet bang te zijn voor rommel. Onze schilders laten alles netjes achter. Daarnaast kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en rekenen wij geen voorrijkosten. Je hebt de mogelijkheid om via Tikkie of iDeal te betalen.

Waar zitten de schilders in Groningen?

Als je een schilder nodig hebt in Groningen, dan kan je die regelen in elke wijk van Groningen. Onder andere in de Binnenstad, Oranjewijk, Korrewegwijk, Oosterparkwijk, Oosterpoortwijk maar ook in de Schilders- en Zeeheldenwijk, Herewegwijk, Helpman, Stadsparkwijk, Hoogkerk en Noorddijk.

We zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen dus ook helpen als er spoed is of zelfs in het weekend. Zoals gezegd worden er geen voorrijkosten gerekend.