Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Schilder bestelt, ook in Apeldoorn.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Schilder klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je schilder per uur.

schilder per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Schilder?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Schilders in Apeldoorn

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Schilder Apeldoorn gezocht?

Zoofy heeft een landelijk netwerk aan schilders dat elke dag verder groeit. Dankzij dat netwerk kunnen wij je ook helpen in Apeldoorn. Voor alle soorten schildersklussen hebben wij schilders in de aanbieding. Geen gedoe met bellen. Dien gewoon online je aanvraag in en wij brengen je in contact met een schilder uit Apeldoorn. Wij tonen vooraf de tarieven die schilders uit jouw regio hanteren. Ook je een vrijblijvende offerte aanvragen voor grotere schilderklussen. Bijvoorbeeld wanneer je jouw huis van een nieuwe lik verf wilt laten voorzien. Onze schilders helpen je graag bij alle grote en kleine schildersklussen. Ook wanneer je bijvoorbeeld een kastje opnieuw wilt laten verven. Wij werken samen met vakmannen die tenminste enkele jaren ervaring hebben. Zo ben jij verzekerd van een professionele schilder.