Schilder Almere
13 recensies

Onze schilders in Almere staan voor je klaar

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Schilder in Almere gezocht?

Staat de kleur van je woonkamermuur je al tijden niet meer aan? Lijken je kozijnen thuis te horen bij het Kasteel van Almere, in plaats van een woonhuis? Of is er iets anders dat je graag wilt laten schilderen, je regelt snel en voordelig een vakman via Zoofy.nl! Wij werken met vaste uurtarieven en brengen geen voorrijkosten of losse BTW in rekening, waardoor je op de factuur geen vervelende verrassingen tegenkomt. Regel simpelweg via onze website een schilder uit de regio. Zo houd jij tijd en geld over om lekker een drankje te drinken op de Grote Markt.

Populaire Schilder klussen Toon alle klussen
Populaire Schilder klussen

Recensies van klanten over de Schilders van Zoofy in Almere

De Schilders van Zoofy in Almere werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 13 recensies

Een klant
woensdag 26 december 2018

Vriendelijke man en doet goed Ze werk

Een klant
maandag 22 oktober 2018

Vakkundig, erg aardig en is zelfs nog even spullen gaan halen. Zeer tevreden met het geleverde werk. Ook is de vakman in eigen tijd op een zondag even bij ons langsgekomen om te kijken wat er precies nodig was. We gaan zeker nog eens gebruik maken van deze klusman!

Een klant
vrijdag 2 februari 2018

Vriendelijk en behulpzaam! Bedankt Tom

Een klant
woensdag 6 december 2017

Goede vakman die zegt wat ie doet en doet wat ie zegt.

Een klant
maandag 12 juni 2017

Helemaal top

Een klant
woensdag 25 januari 2017

Loek was here on time, knew very well what he was doing and his advice seem to my best interest. If it wasn't the choice of my landowner I would have liked that Loek completes the repair. Thank you for an excellent service

De Schilders van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Schilder klussen op een rijtje

In welke wijken komen de schilders in Almere?

Of je nou in Haven, Stedenwijk, Stripheldenbuurt of Oostvaarders woont; overal in Almere regel je met Zoofy.nl een schilder vanuit je luie stoel! Wij zijn er altijd, 24/7, snel bij om je te helpen - in welke wijk dan ook. In welke windrichting dan ook. Noord, Oost, Zuid of West. Als je wilt dat er vandaag nog een goede schilder bij je langskomt, regelen wij met een spoedklus binnen 20 minuten een vakman bij jou in de buurt! Heeft je klus wat minder haast? Ook wanneer je de volgende dag of een later moment een afspraak in wilt plannen, staat Zoofy.nl 24 uur per dag voor je klaar. Vul je postcode in op onze website, en je ziet direct welke schilders er in Almere allemaal actief zijn!  Voor grote schilderklussen kun je natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen. Geef dit gewoon aan bij de aanvraag en onze schilders in Almere houden daar dan rekening mee.  Om te kunnen garanderen dat je door elke vakman goed wordt geholpen, selecteren wij al onze schilders op hun betrouwbaarheid en vakkundigheid; zo weet je zeker dat je huis netjes wordt achtergelaten!

Je ontvangt binnen een paar dagen van ons per e-mail een kopie van de factuur, die je dan eenvoudig met iDeal kunt betalen!