Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

MA installatietechniek

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,84/5 - 67 reviews

MA installatietechniek
67
Reviews
4 jaar
Zoofy
Cv monteur

Cv monteur

Cv monteur

Elektricien

Cv monteur

Utrecht
67 klussen uitgevoerd
cv bypass , slimme wasdroger plaatsen , 3 fase aardlekschakelaar
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Smart Home, Elektricien and Cv monteur

Over MA installatietechniek cv monteur

Welkom bij MA installatietechniek, dé expert op het gebied van cv monteur klussen in de regio Utrecht. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij MA installatietechniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. MA installatietechniek s Lees meer...

Reviews over MA installatietechniek

Mohamed heeft de oorzaak van mijn CV probleem heel snel ontdekt. Gelukkig kon hij het ook snel verhelpen. Het is ook heel goed dat hij dezelfde dag nog kon komen. Daar ben ik heel blij mee. Enig minpuntje is wel dat het halfuur werk wel 145 euro heeft gekost. Maar ik had wel dezelfde dag weer een werkende CV.

Completed 2 of the agreed jobs within the agreed time. I was happy with the overall quality of work done. Mohammed was also friendly and professional.

De klus was snel en goed geklaard. Mohamed was bovendien erg vriendelijk en behulpzaam. Absoluut aanbevolen!

Goed en is zeker naar onze tevredenheid geplaatst !! Vriendelijk en netjes!

In tegenstelling tot mijn gewoonte nooit een recensie te plaatsen maak ik vanwege Mohamed een uitzondering. Ik ben uitermate te spreken over hoe hij de klus heeft gedaan. Ik had namelijk zelf een thermostaat gekocht maar deze bleek niet te werken. Daarop heeft Mohamed voorgesteld de thermostaat te ruilen bij een dicht bijzijnde elektriciteitzaak. Toen deze winkel de goede thermostaat niet bleek te hebben is hij doorgereden naar een andere verderop gelegen winkel en heeft de verkeerde thermostaat geruild en een goede thermostaat gekocht en vervolgens geïnstalleerd. Wat ik zo waardeer in hem is dat hij dat allemaal niet hoefde te doen. Hij had kunnen zeggen :maak maar een andere afspraak en koop een goede thermostaat, dan kom Ik op een ander moment wel terug. Daartoe was ik trouwens ook bereid. Echter na ruim een uur had ik en een nieuwe thermostaat en geïnstalleerd en werkend!! Dus alle complimenten Mohamed !!

Keurig op tijd en snel en goed de klus gedaan.

Netjes. Goed geholpen. Stap voor stap meegenomen in welk apparaat ik moest aanschaffen en hoe ik het moet bedienen. Uitstekende service boven verwachting.

prima vakman

Snel afgesproken. Bekwaam. Efficiënt en vriendelijke service.

Snel geregeld.

Zoofy.nl 4.84 67 reviews

Vergelijkbare Smart Home Installateurs in de buurt

Pro image
Fr installatie techniek

2 reviews

"

Andere diensten voor je huis

cement vloer leggen cv ketel storing klemmende deur verhelpen complete babykamer 3-delige meubelset monteren laminaat verven slimme verlichting installeren ikea besta kast monteren wijnkast inbouwen balkon renoveren fietsketting vervangen drempels verwijderen sloopwerk douchetoilet installeren afval afvoeren windmolen thuis regenwaterschutting plaatsen
Boek direct een vakman