Regel nu jouw vakman
Nest Cam Outdoor installeren

Nest Cam Outdoor installeren

Vanaf €89 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 642 smart home installateurs bij jou in de buurt

Nest Cam Outdoor aangeschaft? Laat de camera installeren door een installateur uit de buurt. Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt. De vakman installeert de camera binnen 7 meter van een stopcontact. Boort een gat in de muur, bevestigt de camera en zorgt voor de installatie op de mobiele telefoon.

Regel nu jouw vakman
2 recensies
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Nest Cam Outdoor installatie

Met de strak vormgegeven Nest Cam Outdoor IQ hou je inbrekers buiten de deur en zie je direct wie er bijvoorbeeld in de tuin rondsnuffelt. De camera ziet er niet uit als een standaard buitencamera maar is wel degelijk bestand tegen alle weersomstandigheden. 

Samengevat houdt een installatie in: 

- Gat boren door de geven/buitenmuur
- Kabel aansluiten op een stopcontact max 7 meter vanaf de camera
- Kabel bevestigen met de bijgeleverde clips 
- Tegen een meerprijs wordt de kabel netjes weggewerkt een kabelgoot
- Camera aan de buitenmuur bevestigen
- Cam IQ Outdoor wordt toegevoegd aan de nest app, ingesteld en getest

De Nest Cam Outdoor wordt geleverd inclusief een waterbestendige stroomkabel. Deze hoef je alleen nog maar netjes weg te werken. Zolang je binnen 7 meter van een stopcontact blijft is dat geen probleem. 

Op de plek waar je de camera wilt plaatsen zal de installateur een gaatje boren. Dat betekent dat je aan de buitenkant geen draad ziet lopen. Dat is wel zo verstandig zodat inbrekers of kwaadwillenden niet de kans krijgen om de bekabeling simpelweg door te knippen. 

Je kiest natuurlijk zelf de plek waar je de Nest Cam geïnstalleerd wilt hebben. Hou er wel rekening mee dat je de camera zo neerhangt dat je niet bij iedere vorm van beweging een melding krijgt. Dus niet gericht op een drukke weg of een plek waar voortdurend mensen voorbij lopen. 

De installateur zal de camera voor je bevestigen aan de muur. Daarna zal hij de Cam verbinden met de Nest app en wifi. Alleen bij verbinding met het internet kun je de beelden van de Nest Cam op afstand bekijken via je mobiele telefoon. 

De vakman volgt hiervoor de stappen in de Nest app. Is de installatie voltooid, controleer dan altijd zelf nog even of alles goed werkt en de beelden goed doorkomen. 

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af