Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Dunya solutions

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 5 reviews

Dunya solutions
5
Reviews
3 jaar
Zoofy
Behanger

Schiedam
5 klussen uitgevoerd
renovliesbehang aanbrengen , behangen , vinylbehang aanbrengen
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Behanger

Over Dunya solutions behanger

Welkom bij Dunya solutions, dé expert op het gebied van behanger klussen in de regio Schiedam. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Dunya solutions zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Dunya solutions staat voor je klaar om Lees meer...

Reviews over Dunya solutions

Gerrol heeft bij ons onze logeerkamer een prachtige nieuwe look gegeven qua behang. Kaarsrecht, het patroon perfect gematched met elke behangstrook en ook alle lastige hoekjes (kozijnen, verwarmingsbuizen, etc.) schitterend afgewerkt. Vantevoren contact gehad via de telefoon en hij was absoluut niet te beroerd om extra's voor ons te regelen zoals goede behanglijm en het verwijderen van wat oud behang. Een echte vakman en professional met een goed oog voor alles in en rond het huis -- en nog gezellig om over de vloer te hebben ook. Wij weten wel wie we de volgende keer gaan vragen voor een klus!

Gerrol is een vakman. Het trapgat behangen heeft hij prima gedaan.

Gerrol is serieus, vriendelijk, komt zijn afspraken na en levert goed werk. Wij zijn blij dat hij onze behangklus in ons nieuwe huis keurig gedaan heeft. Zeker voor herhaling vatbaar!

Top werk geleverd, werkt netjes, goed en snel. Super blij met het eind resultaat

Wij hadden een fotoprint besteld en Gerrol heeft fantastisch werk geleverd. De naden zijn niet zichtbaar, hij werkt zeer secuur. Echt geweldig, wij zijn zeer blij met het eindresultaat!!

Zoofy.nl 5 5 reviews

Vergelijkbare behangers in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

magnetron inbouwen open haard plaatsen kabel aansluiten op meterkast video deurbel installeren per uur luchtafscheider cv installeren montage verlichting fonq elektrische deuropener installeren of repareren sanibroyeur vloerverwarming pompschakelaar installeren rabatdelen monteren waterfilter installeren dakraam plaatsen drainage aanleggen ikea kallax kast monteren per uur
Boek direct een vakman