Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

Dunya solutions

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 5 reviews

Dunya solutions
5
Reviews
3 years
Zoofy
Paperhanger

Schiedam
5 jobs done
wallpaper room , renovation fleece wallpaper , wallpaper room
3 years at Zoofy as Paperhanger

About Dunya solutions paperhanger

Welkom bij Dunya solutions, dé expert op het gebied van paperhanger klussen in de regio Schiedam. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Dunya solutions zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Dunya solutions staat voor je klaar Show more...

Reviews over Dunya solutions

Gerrol heeft bij ons onze logeerkamer een prachtige nieuwe look gegeven qua behang. Kaarsrecht, het patroon perfect gematched met elke behangstrook en ook alle lastige hoekjes (kozijnen, verwarmingsbuizen, etc.) schitterend afgewerkt. Vantevoren contact gehad via de telefoon en hij was absoluut niet te beroerd om extra's voor ons te regelen zoals goede behanglijm en het verwijderen van wat oud behang. Een echte vakman en professional met een goed oog voor alles in en rond het huis -- en nog gezellig om over de vloer te hebben ook. Wij weten wel wie we de volgende keer gaan vragen voor een klus!

Gerrol is een vakman. Het trapgat behangen heeft hij prima gedaan.

Gerrol is serieus, vriendelijk, komt zijn afspraken na en levert goed werk. Wij zijn blij dat hij onze behangklus in ons nieuwe huis keurig gedaan heeft. Zeker voor herhaling vatbaar!

Top werk geleverd, werkt netjes, goed en snel. Super blij met het eind resultaat

Wij hadden een fotoprint besteld en Gerrol heeft fantastisch werk geleverd. De naden zijn niet zichtbaar, hij werkt zeer secuur. Echt geweldig, wij zijn zeer blij met het eindresultaat!!

Zoofy.nl 5 5 reviews

Vergelijkbare paperhangers in de buurt

Pro image
BouwAlert Duurzaam Advies

1 reviews

"

Andere diensten voor je huis

replace keyboard painting balcony install washing machine faucet windmill at home chimney inspection unlock door (1) defrost frozen pipes audio installation replace a smoke detector unlock door nest hello doorbell connecting a solar water heater measurement service install washing machine installing a smart plug installing a water filter
Book a professional