Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Arabilis

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 11 reviews

Arabilis
11
Reviews
6 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Oosterblokker
11 klussen uitgevoerd
leidingwerk , lekkende kraan , verstopte regenpijp
6 jaar in bedrijf bij zoofy als Dakdekker, Loodgieter

Over Arabilis loodgieter

Welkom bij Arabilis, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Oosterblokker. Inmiddels zijn we 6 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Arabilis zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Arabilis staat voor je klaar om elke loodgiete Lees meer...

Reviews over Arabilis

Ik denk dat Sander goed werk heeft verricht tis nog ff afwachten op zo'n stort bui, ma ar ik heb er alle vertrouwen in dat hij het opgelost heeft!

Sander heeft nauwgezet gezocht naar de oorzaak van de lekkage; een stukje lood onder het dakraam gemonteerd, maar een directe oorzaak van buitenaf is niet gevonden: alles was verder droog. Blijft over een eventule lekkende koppeling in de cv-leiding, maar ik heb mijn twijfels daarover. Afgesproken e.e.a. in de gaten te houden. Mvrgr. Peter Ingen.

Zoofy.nl 5 11 reviews

Vergelijkbare Dakdekkers in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

inmeten deur meubels stofferen tegels voegen deur inkorten antislip op trap aanbrengen vogelwering isolerend raamfolie aanbrengen printer instellen omgevingsvergunning slimme oven installeren dak vervangen cv-ketel-onderhoud stucwerk repareren airbike installeren hoog gasverbruik onderzoeken regenton aansluiten
Boek direct een vakman