Trampoline ingraven

% Volumekorting
Trampoline ingraven
Boek deze klus
5 keer aangevraagd
6090 gescreende hoveniers
Spoed- & garantieservice
Onze vakmannen scoren een 9.2
Geen voorrijkosten

Wil jij de trampoline laten ingraven? Laat het over aan een vakman van Zoofy. Via ons boek je eenvoudig een geschikte vakman bij jou in de buurt die jouw trampoline kan ingraven..

Lees meer
Boek deze klus

Hoe werkt het

Selecteer je klus
1.

Selecteer je klus

Boek de klus voor een vaste prijs of tarief en deel jouw beschikbaarheid

Een vakman reageert
2.

Een vakman reageert

De vakman in de buurt accepteert de klus, neemt contact op en komt langs

Betaal veilig achteraf
3.

Betaal veilig achteraf

Betaal met iDEAL aan Zoofy via QR code of factuur per mail

Trampoline ingraven via Zoofy

Beschik jij over een grote tuin met veel ruimte? In dat geval kun je ervoor kiezen om er leuke dingen te plaatsen, want het zou natuurlijk zonde zijn als je daar geen gebruik van maakt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een trampoline in te graven, zeker als je kinderen hebt. Het is namelijk een ideale manier om te spelen. Het is bovendien erg gezond en het is goed voor de beweging. Het ingraven van een trampoline veel veiliger dan een reguliere trampoline, vanwege het hoogte verschil tussen een ingegraven trampoline versus een normale trampoline, dus dan voel je je een stuk veiliger als ouder. De grote vraag is echter wat nu het beste is om te doen: een trampoline ingraven uitbesteden, of het laten doen door een echte vakman? Allereerst bespreken we de voordelen en nadelen van het zelf ingraven en vervolgens de voordelen en nadelen om het te laten doen door een vakman.

De voor- en nadelen van het ingraven van een trampoline

Voordelen trampoline ingraven

 

Minder kosten

Een voordeel is dat je minder geld kwijt bent als je besluit zelf een trampoline in te graven. Je bespaart namelijk op meerdere vlakken. Allereerst betaal je natuurlijk een hoger uurloon als je het door echte professionals laat doen. Maar niet alleen dat: je betaalt ook nog voor materialen en er zijn nog vele andere zaken die een belangrijke rol spelen en de kosten kunnen ophogen. Door zelf een trampoline in te graven, weet je zeker dat je meer geld bespaart en je kunt het gewoon in je eigen tijd doen. 


Controle

Een ander voordeel is dat je alles onder controle hebt als je zelf gaat ingraven. Je hebt het overzicht en je hoeft niet bang te zijn dat er toch anders uit gaat zien dan je misschien aanvankelijk had verwacht. Ook om die reden is het aan te raden om zelf een trampoline in te graven.

De nadelen van zelf een trampoline ingraven

Hierboven hebben we enkele voordelen genoemd, maar er zijn natuurlijk ook nadelen om zelf een trampoline in te graven. Hieronder bespreken we een aantal belangrijke nadelen.


Vakkundigheid vereist

Natuurlijk is er enige vakkundigheid vereist alvorens je een trampoline moet kunnen ingraven. Ben je iemand met twee linkerhanden? Dan is het niet aan te raden om dit zelf te gaan doen. Niet alleen loop je dan een kans dat het er niet goed uit gaat zien, maar ook als het gaat om de veiligheid is het dan niet verantwoord. Dus je moet van te voren wel goed kijken of je het kan. Want stel je voor dat je zelf een trampoline gaat ingraven, maar het blijkt dat het onveilig is en er komen ongelukken van. Dat is natuurlijk niet iets wat je op je geweten wil hebben. Om die reden is vakkundigheid dan ook echt vereist en door het uit te laten besteden, kan dit wel gegarandeerd worden.


Tijdsintensief

Aan de ene kant kun je stellen dat je veel geld bespaart door het uit te besteden, maar ondertussen ben je natuurlijk wel tijd kwijt wanneer je zelf een trampoline gaat ingraven. Tijd die je misschien ook wel aan andere, leukere dingen zou kunnen besteden. Bovendien kan het zo zijn dat je geen goed materiaal hebt. Waardoor je niet snel kunt graven, waardoor je er veel meer tijd aan kwijt bent dan een persoon die ervaring heeft, en voorzien is van de juiste spullen. Dus ga na hoe leuk je het vindt en of je echt wel behoefte hebt om er zoveel tijd aan te besteden. Anders is het misschien zonde van de tijd en kun je die tijd beter elders besteden. 

Uitbesteden aan een vakman: de voordelen

Een trampoline door een vakman van Zoofy laten ingraven heeft meerdere voordelen. Een daarvan is dat je zeker weet dat je kwaliteit krijgt. Het concept van Zoofy is namelijk zeer goed. Je krijgt een goede hovenier aangeboden en dat is natuurlijk een stuk effiecienter dan wanneer je allemaal verschillende hovenier moet afbellen. Ook wordt al aangegeven wat de prijs per uur ongeveer zal zijn. Een vakman bestellen om de trampoline in te graven heeft dus veel voordelen.

Een vakman uit de buurt

Het voordeel van Zoofy is dat je ook vakmannen kunt zoeken in iedere regio. Zo is er altijd wel iemand bij jou in de buurt. Dat scheelt ook weer kosten natuurlijk en misschien heb je dan sneller feeling met iemand. Het is altijd fijn om iemand te hebben waar je een beetje bekend mee bent. Dat geeft een fijn gevoel en ook bij eventuele problemen kun je dan natuurlijk weer snel contact opnemen.

Trampoline ingraven kosten

Natuurlijk moet je je ook afvragen wat de kosten zijn van een trampoline ingraven. Dat is lastig te zeggen, maar hieronder zullen we enkele aspecten behandelen die van belang zijn bij het bepalen van wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Het uurloon van de hovenier

Een groot aspect is het uurloon. Ga je bijvoorbeeld voor een ervaren hovenier? Dan is de kans vrij groot dat je meer geld per uur moet betalen. Dat kan dus veel verschillen, dus het is belangrijk om van te voren goed vast te stellen wat het specifieke uurloon van degene is die je gaat inhuren. Op Zoofy wordt aangegeven wat de kosten van een hovenier per uur zijn. De kosten voor het ingraven van trampoline liggen op €749,- vaste prijs.

Materiaalkosten

Daarnaast speelt het materiaal dat moet worden gebruikt bij een trampoline ingraven ook een zeer grote rol. Hoe lastig is het bijvoorbeeld om in de grond te graven? Gaat dit vrij gemakkelijk of is dit een zeer lastige kwestie? Bij een lastige grond heb je misschien graafmachines nodig en dan ben je natuurlijk meer kosten kwijt. Ook dat speelt een belangrijke rol bij de prijs.

Hoe diep een trampoline ingraven?

Hoe diep je een trampoline moet ingraven, hangt af van hoe groot de trampoline is maar ook van het soort trampoline. Heb je bijvoorbeeld een trampoline met een diameter van 135 cm? In dat geval is het een aan te raden om een kuil van 60cm of dieper te graven. Heeft een trampoline echter een diameter van meer dan 305 cm? In dat geval is een kuil van minimaal 70 cm vereist. Met een diameter van 427 cm of meer is het aan te raden om een kuil met een diepte van minimaal 75 cm te maken.

Waarom Zoofy

Overige klussen

Boom kappen Boomstronk verwijderen Gras inzaaien Struik verwijderen Tuinonderhoud Zomerklaar Snoeiwerk Graszoden leggen Kunstgras aanleggen Tuin egaliseren Terras aanleggen Tuinman