Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je hovenier bestelt, ook in amsterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Alle hovenierklussen

Je locatie: (Amsterdam)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via iDeal.

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze hoveniers

4.3/5 sterren gebasseerd op 12 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Hovenier in Amsterdam gezocht?

Is je tuin er zo slecht aan toe dat je voor je dagelijkse portie groen de hordes toeristen in het Vondelpark moet trotseren? Wil je een tuin vol buxusdieren waar Artis bij verbleekt? Of heb je gewoon geen zin om zelf die ene boom te kappen? Wat voor klus er in je tuin ook moet worden uitgevoerd; via Zoofy.nl regel je snel en voordelig een vakkundige hovenier!

Voer snel je postcode in, en wij zoeken direct een vakman bij jou in de buurt! Als er spoed bij is, regelen wij binnen 20 minuten iemand die diezelfde dag nog bij je voor de deur en in de tuin staat! Ook als je liever een afspraak maakt voor morgen, of voor een later moment, zorgen wij dat er binnen een uur een hovenier voor je is gevonden. Doordat wij geen voorrijkosten rekenen en de BTW al in het tarief verrekend is, kom je geen vervelende verrassingen tegen op de factuur.

Al onze vakmannen zijn vooraf door ons geselecteerd op hun bekwaam- en betrouwbaarheid: zo kunnen wij garanderen dat er kwaliteit geleverd zal worden! Ook kan je van elke hovenier zien hoe hij door eerdere klanten is beoordeeld. Om te zorgen dat je van tevoren weet wie er bij je op de stoep zal staan, staat er van elke vakman tevens een foto op de website.

Nadat alle klussen in je tuin door onze vakman zijn uitgevoerd, is het aan jou hoe er wordt betaald: direct afrekenen bij de hovenier kan contant en vaak ook per pin. Geen cash op zak? Geen probleem! Wij sturen altijd een factuur per e-mail, die je vervolgens binnen 7 dagen via iDeal kunt betalen! Heb je, voor of na je afspraak, toch nog wat vragen? Via Zoofy.nl staan wij 24/7 voor jou klaar - en je kunt ons natuurlijk ook altijd nog per telefoon, mail, chat of whatsapp bereiken.

In welke wijken in Amsterdam hebben we hoveniers

Of je nou in de Grachtengordel, Admiralenbuurt, Tuindorp, Osdorp, De Pijp, Reigersbos, IJburg, Sloterdijk, Rivierenbuurt of de Jordaan woont; Zoofy.nl kan in elke wijk in Amsterdam vakkundige hoveniers voor je regelen! Het enige wat jij hoeft te doen is je postcode invoeren en probleem selecteren; wij doen de rest!