Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Hovenier bestelt, ook in Amsterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Hovenier klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je hovenier per uur.

hovenier per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Hovenier?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Hoveniers in Amsterdam

4.3/5 sterren gebasseerd op 12 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Op zoek naar hovenier in Amsterdam?

Is je tuin er zo slecht aan toe dat je voor je dagelijkse portie groen de hordes toeristen in het Vondelpark moet trotseren? Of wil je graag een hovenier of hoveniersbedrijf inhuren voor het aanplanten van zoveel tropische planten achter je huis dat de Botanische tuin in Amsterdam erbij verbleekt? Dan regel je via Zoofy binnen een paar seconden een vakkundige Amsterdamse hovenier voor al jouw tuinklussen.

Van de tientallen hoveniersbedrijven uit de regio Amsterdam is een groot deel intussen bij ons aangesloten. Wanneer je meer zon wilt en daarvoor een boom moet kappen kunnen onze tuiniers je daar bij helpen. Anders veel voorkomende klussen waarvoor Amsterdammers regelmatig een hovenier of hoveniersbedrijf inschakelen zijn het onderhoud van de tuin, het snoeien van planten, en ook het plaatsen van een nieuwe schutting. Veel Amsterdammer huren via ons een hovenier in om de tuin eenmalig op orde te brengen. Met een goed onderhouden tuin zorg je voor een meerwaarde voor je woning.

De hoveniers die zich in Amsterdam bij ons hebben aangesloten zijn altijd door ons gecontroleerd op kwaliteit. Wij willen natuurlijk dat je altijd goed geholpen wordt. Veel tuinmannen en hoveniers beschikken over een van de drie keurmerken die in Nederland worden gehanteerd. Hoveniersbedrijven die je via ons inschakelt rekenen in Amsterdam een tarief vanaf 45 euro per uur. Dat is inclusief BTW. In de hoofdstad rekenen ze dan verder geen voorrijkosten. Voor grotere tuinprojecten zal de hovenier je eerst voorzien van een offerte.

Aan de hand van jouw postcode kunnen wij direct op zoek gaan naar een hovenier bij jou in de buurt. Het maakt daarbij niet uit in welke wijk van Amsterdam je woont. Nadat jouw tuinklus succesvol is afgerond krijg je de kans om jouw hovenier te beoordelen op zijn werkzaamheden. Wij hechten daar veel waarde aan. Zoofy streeft er naar om alleen met de beste hoveniersbedrijven uit Amsterdam samen te werken.

Na afronding van de klus maakt de hovenier een factuur aan. Deze ontvang je via de mail. Afrekenen kan vervolgens via Tikkie of iDeal.

In welke wijken in Amsterdam hebben we hoveniers

Of je nou in de Grachtengordel, Admiralenbuurt, Tuindorp, Osdorp, De Pijp, Reigersbos, IJburg, Sloterdijk, Rivierenbuurt of de Jordaan woont; Zoofy kan in elke Amsterdam buurt vakkundige hoveniers voor je regelen! Het enige wat jij hoeft te doen is je postcode invoeren en probleem selecteren; wij doen de rest!