Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Wellatendoen

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 27 reviews

Wellatendoen
27
Reviews
3 jaar
Zoofy
Klusjesman

Klusjesman

Klusjesman

Klusjesman

Verhuisbedrijf

Nieuw-Buinen
27 klussen uitgevoerd
ikea badkamer plaatsen , frontpaneel vaatwasser , deurluifel monteren
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Klushulp, Klusjesman and Verhuisbedrijf

Over Wellatendoen klusjesman

Welkom bij Wellatendoen, dé expert op het gebied van klusjesman klussen in de regio Nieuw-Buinen. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Wellatendoen zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Wellatendoen staat voor je klaar om elk Lees meer...

Reviews over Wellatendoen

De klus is geklaard het eindresultaat ziet er goed uit

5,prima

aardig, wist waar hij het over had! Prima!

Aardige en kundige vakman. Kattenluikje geplaatst en erg tevreden met het resultaat!

Alles volgens afspraak gegaan en door een echte vakman deskundig uitgevoerd.

Arnold is een hele vriendelijke en kundige vakman! Erg blij met het resultaat!

Arnold is vlot. helder en erg vriendelijk in de communicatie. De kast zat bovendien echt supersnel in elkaar en tot slot keek Arnold nog even kritisch of de scharnieren en deuren optimaal functioneren. Fijne vakman!

Ben heel tevreden Vakman Arnold aardige man en goed gedaan wat ik heb gevraagd alle tuinmeubelen ontmantelen. Bedankthoor! Van, Mvr. R

De montageservice was top!

De vakman heeft fantastisch werk geleverd. Prettig in de omgang, zeer vriendelijk, dacht goed mee en legde alles goed en begrijpelijk uit. Het werk is zeer kwalitatief uitgevoerd. Zijn zeer tevreden. De dag tevoren ben ik gebeld zodat alles goed tevoren besproken werd en een goede inschatting kon worden gemaakt van de te verwachten kosten. Voelt goed en betrouwbaar. Zeker aanbevelenswaardig!

De vakman voldeed, meer dan ik verwachtte, na mijn irritatie over het handelen van Beter Sport, uitermate goed. Was kundig, werkte snel, was klantvriendelijk, met een goed eindresultaat.Legde goed het apparaat uit. TOP dus. neem er als bedrijf een voorbeeld aan. :)

goed werk.zeer geduldig en behulpzaam

Ik ben heel blij met de montages van de spinningbike en de roeitrainer. Top! Ik heb beide apparaten even kunnen proberen. Ook het zadel werd nog naar mijn wens in de juiste stand gebracht. Vakwerk. Aardige monteur. Tip voor Beter Sport: Bied de montageservice ook aan voor de roeitrainer.

Keurig werk geleverd!

Kundig, snel, netjes en aardig

Meer dan tevreden, kundig en zeer behulpzaam

Super vriendelijk, erg hard gewerkt, goed eind resultaat. Het was niet eenvoudig de loodzware loopband op eerste verdieping te krijgen, maar zonder blikken of blozen heeft Arnold letterlijk en figuurlijk de schouders eronder gezet.

Vriendelijk en Aangenaam.

Vriendelijke vakbekwame man

Zoofy.nl 5 27 reviews

Vergelijkbare Klushulpen in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

hele week ikea bank in elkaar zetten ondervloer leggen storing gaskachel kleine boom kappen geiser vervangen plaatsen muren sauzen kabelgoot vloer egaliseren keuken wrappen airbike installeren tochtstrips plaatsen keilbouten verwijderen bestrating aanleggen epdm aanleggen marmeren vloer leggen
Boek direct een vakman