Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Schildersbedrijf Maxi

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 3 reviews

Schildersbedrijf Maxi
3
Reviews
5 jaar
Zoofy
Schilder

Amsterdam
3 klussen uitgevoerd
tegels verven , balkon verven , garagevloer verven
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Schilder

Over Schildersbedrijf Maxi schilder

Welkom bij Schildersbedrijf Maxi, dé expert op het gebied van schilder klussen in de regio Amsterdam. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Schildersbedrijf Maxi zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Schildersbedrijf Maxi staa Lees meer...

Reviews over Schildersbedrijf Maxi

Grote complimenten. Marzoc werkt uitermate netjes en secuur en is zeer prettig in de (sociale) omgang. Hij heeft de klus binnen de afgesproken tijd meer dan goed afgeleverd. We zijn zeer tevreden.

Marzoc (of Maxi) is een topper! Schildert prachtig netjes en heeft eindeloos geduld met kleine kinderen die stiekem best veel in de weg lopen :) We kunnen en zullen hem aan iedereen aanraden!

Na goed overleg met en deskundig advies van Marzoc is het werk meer dan uitstekend uitgevoerd! Ben dan ook zeer tevreden en kan deze vakman zeker aanbevelen. Naast een uitstekend vakman is hij een zeer prettig mens in de omgang. Voor een volgende klus zal ik hem zeker weer vragen!!

Zoofy.nl 5 3 reviews

Vergelijkbare Schilders in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

buitenverlichting aanleggen latex spuiten dakkapel plaatsen laminaat verven storing gaskachel kitwerk badkamer betegelen muizen tv ophangen omvormer installeren nest hello vinylbehang aanbrengen verwarming ontluchten afzuigkap repareren per uur zonwering binnen
Boek direct een vakman