Boom kappen / rooien

Vanaf 99

4 recensies

Bij het kappen van een boom blijft de stronk achter. Bij het rooien wordt de boom met wortel en al verwijderd. Dat laatste is vooral handig wanneer je op de plek van de boom een terras wilt aanleggen. Omschrijf je klus en maak een afspraak met een hovenier bij jou in de buurt.

bijv. 'Utrecht' of 'Amsterdam Oost'
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Tarieven voor Boom kappen / rooien

Voer hierboven je postcode in om de prijzen bij jou in de buurt op te halen

Je betaalt altijd pas achteraf als de klus geklaard is. Gemakkelijk en snel via Tikkie of iDeal.

Spoed

We reageren binnen 20 minuten

Morgen

Later

Prijzen zijn altijd zonder materiaalkosten en inclusief BTW. Klus met uurprijs?
De vakman rekent altijd het eerste uur. Wij rekenen € 14,95 service kosten per klus.

Recensies van klanten over onze Hoveniers die gewerkt hebben aan Boom kappen / rooien

Boom kappen / rooien wordt gemiddeld beoordeeld als 4 van 5 sterren met meer dan 4 recensies

Een klant
woensdag 5 september 2018

Hij heeft keurig gewerkt en alles in korte tijd opgelost. Hij is goed uitgerust. Het zaagwerk voor het keukenkastje deed hij bij zijn bus. Voor de keukenkraan had hij zelf thuis alles goed voorbereid en onderdelen besteld zonder dat ik iets moest voorschieten.Hij is twee keer geweest en het totaalbedrag inclusief materialen is niet duur. Een dikke 10!!

Een klant
vrijdag 17 augustus 2018

Deze vakman/ Mark, heeft zijn werk keurig gedaan in een redelijke tijd en hij heeft het afval netjes afgevoerd. Hij is klantvriendelijk, secuur en betrouwbaar. Bovendien geeft hij nog wat deskundige uitleg bij zijn werkzaamheden! Het verwijderen van de dode boom geeft nu een mooie open en verzorgde blik. Een dikke 10 voor zijn werk en presentatie! Mevrouw T van de Laar

Een klant
zaterdag 7 oktober 2017

Rob maakt een kundige en rustige indruk en ik merk dat hij een vakman is, met veel passie voor wat hij doet.

De Hoveniers van Zoofy zijn hier aan het werk

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Boom kappen of rooien

Ben je het helemaal zat dat die boom in de voortuin je al het zonlicht ontneemt? Heeft je fruitboom al jaren niets eetbaars meer geproduceerd? Zitten er nu echt geen wonderschone takken meer aan de dennenboom die je na vorige Kerstmis hebt geplant? Op Zoofy.nl regel je snel en eenvoudig een vakkundige hovenier, die op een moment dat jou uitkomt de boom komt kappen / rooien!

Bij spoedklussen regelen wij binnen 20 minuten een vakman die dezelfde dag nog bij je op de stoep staat! Vul je postcode in en wij sturen een hovenier die bij je in de buurt zit. Zo hoef je niet onnodig lang te wachten. Wij werken altijd met een vast uurtarief, en brengen geen voorrijkosten in rekening - zo wordt je nooit verrast door extra kosten!

Ook wanneer er geen sprake is van spoed, maar je voor morgen of een later moment een afspraak wilt maken, kunnen wij dit voor je regelen! Wij zijn 24 uur per dag voor je geopend: geef de gewenste datum en tijd aan, en wij zorgen dat er een afspraak met een vakman wordt gemaakt. Na het invoeren van je postcode krijg je direct een overzicht van al onze hoveniers in jouw regio, waarop je kunt zien hoe zij door eerdere klanten zijn beoordeeld. Ook staat er bij alle vakmensen een foto; zo weet jij wie er straks bij je voor de deur staat!

Al onze hoveniers zijn door ons geselecteerd op hun betrouwbaarheid en vakkundigheid; wij kunnen garanderen dat je tuin netjes door hen wordt achtergelaten. Door ons sterren-systeem is het ook altijd duidelijk hoe de vakmannen door eerdere klanten zijn beoordeeld.