Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

One Plus One

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,93/5 - 14 reviews

One Plus One
14
Reviews
3 jaar
Zoofy
Klushulp

Badhoevedorp
14 klussen uitgevoerd
behang verwijderen , rookmelder vervangen , verhuishulp
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Klushulp

Over One Plus One klushulp

Welkom bij One Plus One, dé expert op het gebied van klushulp klussen in de regio Badhoevedorp. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij One Plus One zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. One Plus One staat voor je klaar om elke Lees meer...

Reviews over One Plus One

Snel, netjes. Beleefd en duidelijke communicatie. Klein minpuntje: schroeven aan de binnenkant van de deuren waren doorgedraaid, zodat het fineer beschadigd is. Vind ik niet zo'n probleem, maar zou ook zonder beschadiging moeten kunnen. Prettige, praktische klusjesman!

David heeft de klus super gedaan!. Een mega PAX kast in elkaar gezet, de dag na de montage nog teruggekomen om de deuren af te stellen. Wat een service! Dankjewel David!

David heeft het elektrisch bureau en de Ikea pax kasten nauwkeurig gemonteerd. Hij stemt de werkzaamheden aan de hand van jouw persoonlijke wensen af. David werkt nauwkeurig en ik ben ontzettend tevreden over het eindresultaat en de service. Zeker een aanrader!

David was an excellent Vakman, hardworking and very familiar with the setup of IKEA products.

De klus is geklaard, het eindresultaat is zoals verwacht en de vakman was vriendelijk, beleefd en behulpzaam.

De klus is klaard. Tot zo ver te zien, heeft de vakman goed werk geleverd.

De montage van de Ikea kast was niet makkelijk, beiden hebben een zeer goed resultaat afgeleverd. Professioneel, behulpzaam en keiharde werkers.

De vakman - althans de uitvoerder - kwam mooi op tijd en voltooide de klus binnen de afgesproken tijd. Keurige mensen die ik zeker zou aanbevelen.

Eindresultaat is helemaal naar verwachting en David is een hele aardige jongen!

Fantastisch en supersnel!

Heel tevreden! Vladimir was super snel & netjes. Heel fijn!

Kwalitatief afgerond. Aardige kerel en snel zijn taak gedaan.

So nice!! Did the job perfectly :)

Zeer vriendelijk, snelle en goede werker!

Zoofy.nl 4.93 14 reviews

Vergelijkbare Klushulpen in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

speeltoestel plaatsen bad- en toilet accessoires ophangen zonder pijpfitting koelkast gas bijvullen pvc vloer leggen kitwerk inmeetservice + deur afhangen radiator schilderen vijver aanleggen radiatorombouw maken kruipruimte isoleren waterschade isolerend raamfolie aanbrengen warmtepomp installatie kattenluik tuinverlichting aanleggen inmeetservice
Boek direct een vakman