Google reviews

4.1

Trustpilot reviews

4 Trustpilot zoofy

Werken o.a. samen met

Gamma Bol.com Karwei

Dakdekker (met spoed) nodig?

Heb je problemen met je dak? Onze regionale dakdekkers helpen je graag. Ze kunnen je helpen wanneer je dakgoot schoongemaakt moet worden. Dit is echt typisch zo'n klusje wat bij jou (waarschijnlijk) geen prioriteit heeft. Toch kan dakgoot die niet regelmatig schoongemaakt wordt, gevolgen hebben voor de gezondheid van je woning. Achterstallig onderhoud van je dakgoot kan leiden tot problemen zoals lekkages en waterschade, doordat je dakgoot bijvoorbeeld verstopt raakt met bladeren. Onze dakdekkers kunnen je tevens helpen met een daklekkage, maar liever laat je het niet zover komen. Tóch? Onze dakdekkers helpen je verder graag met dakbedekking aanleggen, lekkages aan je dakkapel, schoorsteen, maar vervangen ook dakpannen voor je. Ook voor een regenpijp installeren, draaien onze dakenklimmers ook hun handen niet voor om. Let wel op: bij harde wind of regen gaan dakdekkers niet het dak op. Ook moeten ze vaak met twee man werken. Anders zijn ze bij een ongeluk niet goed verzekerd.

De kosten van een dakdekker zijn bij ons transparant. Dakdekkers werken bij ons niet per m2 meter, maar in de vorm van een uurtarief. Wat kost een dakdekker per uur? Het uurtarief begint bij ons vanaf 75 euro per uur. Dit bedrag is inclusief btw en exclusief de bijkomende materiaalkosten. De exacte kosten van een dakdekker kun je terug vinden bij de klussen. Staat je klus er niet tussen? Boek dan een dakdekker per uur en vul vervolgens de klusomschrijving zo nauwkeurig mogelijk in. Dan kunnen wij zo snel mogelijk voor je aan de slag. Onze dakdekkers kunnen jou een indicatie geven over hoeveel jouw klus ongeveer gaat kosten. De dakdekker prijzen blijven een indicatie, gezien er bij klussen altijd onverwachte problemen kunnen optreden. 

Lees meer

Makkelijk boeken, snel opgelost en veilig achteraf betalen!

Selecteer je klus

Selecteer je klus

Boek de klus voor een vaste prijs of tarief en deel jouw beschikbaarheid

Een vakman reageert

Een vakman reageert

De vakman in de buurt accepteert de klus, neemt contact op en komt langs

Betaal veilig achteraf

Betaal veilig achteraf

Betaal met iDEAL aan Zoofy via QR code of factuur per mail

Bekijk de top [X] beste dakdekkers

Avatar 1
2928 klussen uitgevoerd
★★★★★
★★★★★
4,76/5 (1164 recensies)

‘’

Avatar 2
2334 klussen uitgevoerd
★★★★★
★★★★★
4,82/5 (942 recensies)

‘Klus geklaard, geweldige loodgieter dhr Uslu. Netjes ,keurig en snel gewerkt. ’

Avatar 3
3240 klussen uitgevoerd
★★★★★
★★★★★
4,53/5 (827 recensies)

‘Een lastige, hoge plek op mijn zolder is behangen en dat is zeer netjes gelukt. De behangpatronen sluiten netjes op elkaar aan. Ik ben tevreden.’

Avatar 4
2650 klussen uitgevoerd
★★★★★
★★★★★
4,58/5 (728 recensies)

‘’

Avatar 5
2354 klussen uitgevoerd
★★★★★
★★★★★
4,75/5 (645 recensies)

‘’

Ben jij een vakman? Download de app en pak direct klussen op!

Download de app!

Zoofy App Play Store Zoofy app IOS