Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Dakdekker bestelt, ook in Venlo.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Dakdekker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je dakdekker per uur.

dakdekker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Dakdekker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Dakdekkers in Venlo

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Dakdekkers uit Venlo helpen je graag

In Venlo moet er ook wel eens dakbedekking vervangen worden, of komt er een lekkage voor. Zoofy heeft ook in Limburg dakdekkers zitten die jou graag komen helpen.

Bij Zoofy ben je aan het juiste adres als je snel een dakdekker geregeld wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat je met een paar minuten een afspraak hebt. Dit scheelt jou een hoop tijd en moeite. Op onze website geef je dan aan om wat voor klus het gaat. Mocht je niet helemaal zeker zijn hoe je de klus het beste kan omschrijven. Klik dan op de categorie waar de klus invalt, dan zie je een lijstje met allemaal verschillende klussen die een dakdekker doet. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een regenpijp monteren, een lekkage opzoeken en oplossen, de dakgoot schoonmaken of dakbedekking leggen. Daarna kies je of het een spoedklus is of niet. Het volgende wat je aangeeft is de dag waarop de dakdekker bij jou in Venlo langs kan komen. Het laatste wat je in moet vullen zijn je gegevens, dan weet de vakman bij wie en waar hij moet zijn.

Om het jou nog makkelijker te maken zie je bij het maken van de afspraak de prijs per uur van de vakman. Dit is de prijs inclusief de BTW. Een voordeel is wel dat je geen voorrijkosten betaalt. Dat scheelt jou weer. De kosten van het materiaal zitten er niet bij inbegrepen, deze kunnen er dus nog bij komen. Mocht je een grote klus willen doen en wil je een offerte dan kun je die aanvragen.

Locatie van de dakdekkers in Venlo

De dakdekkers komen in: Venlo Zuid, Venlo Centrum, Belfeld, Arcen, Lomm, Velden, Steyl, Op de Hei, Tegelen, Klingerberg, Vossener, Steyl, Het Ven, Trade port en Boekend. In alle 15 wijken van Venlo komen de dakdekkers.