Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Dakdekker in Zeist.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je dakdekker bestelt, ook in Zeist.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Alle dakdekkerklussen

Zoek je dakdekkerklus

Dakdekker uit Zeist komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  dakdekkers

4.6/5 sterren gebaseerd op 685 reviews

Harry Huijsman

John Abbing

Marcel de Vos

Michael Hasselbach

Dakdekker Zeist gezocht (met spoed)?

Verdorie, de man die vandaag je kozijnen zou komen plaatsen heeft het af laten weten. Het moet vandaag opgelost worden, morgen komen immers de glazenzetters. Zelf beschik je slechts over twee linkerhanden, dus doe-het-zelven is geen optie. Gelukkig kreeg je van je buren de gouden tip. Surf naar Zoofy.nl en daar is de juiste dakdekker voor jou te vinden.

Bij de spoedservice ben je 20 minuten op de hoogte wie er vandaag nog bij je langskomt. Het enige wat je hiervoor moet doen ik jouw gegevens achterlaten op onze website. De rest regelen wij. Zo worden je kozijnen vandaag toch nog geplaatst.

Wil je een binnenwand laten plaatsen, een kast op maat, ombouw, overkapping of veranda laten maken? Ook dat is geen probleem bij Zoofy. Het is natuurlijk fijn, ook voor klussen op de lange termijn, als de afspraak gewoon in de agenda staat. Plan met een paar klikken een afspraak in met een vakman naar keuze voor een moment wanneer het jou uitkomt. Dan zorgen wij dat de juiste vakman op het juiste moment bij jou aan de deur klopt.

Ervaring leert dat timmerwerk vaak toch wat meer voorbereiding nodig heeft. Dus als je liever een offerte op laat stellen voor een grote verbouwing, dan zorgen wij voor advies op maat. Onze vakmannen kunnen onder andere helpen het plaatsen van trappen, schuttingen en plafonds. Onze timmermannen zijn ervaren en betrouwbaar. Hun persoonlijke reviews zijn gemakkelijk terug te vinden op de website. Zo kun je de vakman vinden die bij je past.

Naast vrijblijvende offertes, rekenen we bij Zoofy ook geen voorrijkosten! Nog een groot voordeel is dat betalen naast contant ook via iDeal kan. Sommige vakmannen hebben zelfs een mobiel pinapparaat bij zich. Zoals je ziet doen wij er alles aan om je snel te helpen en van alle gemakken te voorzien. Wij zorgen voor goed contact tussen jou en de vakman zodat je probleem voor je het weet tot het verleden behoort.

In welke wijken hebben we dakdekkers in Zeist?

Zeist ligt ten oosten van Utrecht en is voor veel dakdekkers in Utrecht alweer net te ver. Niet voor ons! We komen in Zeist in alle buurten en wijken.

Ons groot netwerk aan dakdekkers biedt als voordeel dat we heel snel op welk moment dan ook, bij jou in de buurt iemand beschikbaar hebben die je met je loodgietersklus kan helpen.

Onze dakdekkers komen allemaal uit regio Utrecht / Zeist en omstreken. Dan weet je tenminste zeker dat hij bij je in de buurt bekend is en dat hij snel ter plaatse kan zijn als er spoed is. Lokale vakmannen dus! Die langskomen bij de wijken Nijenheim, Griffensteyn en Lyceumkwartier.

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.