Dakdekker Groningen
12 recensies

Onze dakdekkers in Groningen staan voor je klaar

bijv. 'Daklekkage oplossen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Dakdekker Groningen

In het hoge noorden van Nederland kan het af en toe heel erg spoken met harde windstoten. Zo ook in Groningen. Omdat je met een lekkage niet te lang wilt blijven zitten, wil je een dakdekker inschakelen. Je hebt geen zin om lang te zoeken naar een dakdekker, juist daarvoor biedt Zoofy de oplossing. Je vindt bij ons de beste dakdekkers. 

Populaire Dakdekker klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Dakdekkers van Zoofy in Groningen

De Dakdekkers van Zoofy in Groningen werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 12 recensies

Een klant
donderdag 7 februari 2019

Het was een spoedklus. Via de site begreep ik dat de vakman dan vrij vlot op de stoep staat. Dat was niet zo. Ok, het was reeds avond, hij kwam niet meer, maar de volgende dag schoot het ook niet op. Daar kan deze vakman niets aan doen. Dat ligt aan Zoofy, die je iets voorspiegelt om een ultrahoog uurloon te kunnen vragen. De vakman was uitstekend. Aan hun ligt het nooit. Het ligt aan de praatjesmakers die er achter zitten. Zij pakken de meeste centen, terwijl zo'n vakman zich in het zweet werkt.

Een klant
woensdag 9 januari 2019

Uitstekende vakman!!

Een klant
donderdag 1 november 2018

Snel en goed geregeld!

Een klant
zaterdag 27 oktober 2018

Prima ervaring,.Wat hij moest oplossen was zeker niet eenvoudig, maar hij heeft het prima opgelost. Geeft niet makkelijk op.

Een klant
woensdag 12 september 2018

Geen klachten

Een klant
dinsdag 19 september 2017

Hij was binnen 10 minuten aanwezig en het probleem was snel opgelost.

De Dakdekkers van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Dakdekker klussen op een rijtje

Waar in Groningen werken onze dakdekkers?

De dakdekkers komen in de wijken: Centrum, Oud Zuid, Helpman, Oud Noord, Noordwest, Nieuw West, Noorddijk, Noordoost, Oud West, Hoogkerk, Oosterparkwijk, Zuidwest, Zuidoost, Meerstad en in Meerdorpen. In alle 15 Groningse wijken komen de dakdekker met wie Zoofy samenwerkt.

Als je op Zoofy.nl bent gekomen hoef je niet meer verder te zoeken. Een afspraak maken heb je in minder dan vijf minuten gedaan. Je geeft aan welke werkzaamheden er moeten gebeuren. Dat kan zijn: dakbedekking leggen, regenpijp monteren, een lekkage opsporen en repareren of de dakgoot schoonmaken. 

Wat dan handig is om te doen is inschatten of je een klus hebt die niet lang kan wachten of dat je een klus hebt die later mag. Bij spoed heb je in 20 minuten een bevestiging van de afspraak. Kies je ervoor om een klus op een later moment te laten doen. Dan kun je zelf de dakdekker kiezen die bij jou voor de deur komt te staan.  Je geeft dan ook aan op basis van jouw agenda wanneer de dakdekker in Groningen langs mag komen. Om de vakman bij jou te laten komen heeft hij wel jouw gegevens nodig. Die gegevens laat je als laatste achter. 

Als je een afspraak maakt kun je de uurtarieven zien die gehanteerd worden. We rekenen geen voorrijkosten omdat de vakman net als jij uit Groningen of omgeving komt. Het uurtarief is inclusief de BTW maar de materiaalkosten zitten er niet bij inbegrepen.