Dakdekker Breda
5 recensies

Onze dakdekkers in Breda staan voor je klaar

bijv. 'Daklekkage oplossen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Dakdekker Breda

Een dakgoot die nodig eens schoongemaakt moet worden. Je bent alleen zelf niet in de gelegenheid om dit klusje aan je Bredase woning te doen. Om te voorkomen dat je regenpijp verstopt en je dakgoot overloopt, moet je een afspraak maken met een dakdekker uit Breda. Die vind je bij Zoofy.

Populaire Dakdekker klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Dakdekkers van Zoofy in Breda

De Dakdekkers van Zoofy in Breda werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 5 recensies

Een klant
woensdag 13 februari 2019

michel is een prima vakman die het de klus snel heeft geklaard en mij zonder zorgen achterlaat. michel is het prototype van de vakman die je zoekt als je problemen hebt. dankjewel! deze man krijgt gewoon een 10+

Een klant
maandag 21 januari 2019

Klus geklaard, vriendelijk. Kwam wat later, maar had dit goed gecommuniceerd. Kortom: prima in orde.

Een klant
dinsdag 8 januari 2019

Sympathieke man, kwam op tijd ,lekkage opgespoord , uitgebreide en duidelijke rapportage met foto's voor de verdere afhandeling. Prima vakman

Een klant
vrijdag 25 augustus 2017

Nou ik had begrepen dat je ook een acceptgiro kon krijgen en binnen 7 dagen kon betalen..maar Stefan vertelde anders waar ik echter niet bl ik mee was ...want jullie weten wat mijn portemonnee is....dus ...willen jullie het beter vermelden.....en ik vindt het echter dat jullie nog duur zijn voor 10 min werk.....jammer....of ik jullie dan nog voor de tweede keer zal benaderen ...nee...ik weet nu beter...en z'n nieuws loopt helaas snel....

Een klant
maandag 6 maart 2017

Probleem snel gevonden en opgelost, voor de vaste prijs die vooraf genoemd was. Heel fijn! Ook heel fijn dat we meteen geholpen werden en niet dagen van te voren een afspraak hoefden te maken.

De Dakdekkers van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Dakdekker klussen op een rijtje

In welke wijken van Breda komen onze dakdekkers?

De bij Zoofy aangesloten dakdekker komen in de wijken: Breda-Centrum, Breda-Noord, Breda-Zuid, Breda-West, Breda-Oost, Breda-Zuidoost, Breda-Noordwest, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek en Teteringen. Waar je in Breda ook woont onze dakdekkers komen bij je langs. Of je nu in het gezellig centrum woont of daarbuiten. Het maakt voor onze vakmannen niet uit.

Het maken van een afspraak met een vakman is erg gemakkelijk. Je hoeft maar een paar stappen door te gaan en je hebt een vakman geregeld. Als eerste kies je de klus die gedaan moet worden. Dit kan het schoonmaken van een dakgoot zijn, een lekkage opzoeken en die oplossen, lood en zinkwerk, dakbedekking leggen, dakpannen leggen of een regenpijp monteren. 

De volgende stap is om aan te geven of er spoed bij is of niet. Bij spoed is het goed om te weten dat je terecht kan bij een dakdekker of dakdekkersbedrijf uit de regio Breda. Het kan zijn dat je een klus hebt die langer kan wachten. De stap daarna is dat je het moment kiest dat de dakdekker bij jou in Breda langs mag komen. Bij Zoofy is het zo dat jij de dag bepaald dat de dakdekker langskomt. De laatste stap is het achterlaten van je gegevens. Het is natuurlijk wel handig als de vakman weet waar in Breda hij moet zijn. Het is een vakman uit Breda. Wat houdt dat in voor jou? Het houdt in dat het jou ongeveer drie tientjes aan voorrijkosten scheelt, want die rekenen wij niet. Bij het maken van de afspraak zie je de kosten en de verschillende prijzen tussen spoed en een klus op langere termijn. Wat er nog bij zou kunnen komen zijn de materiaalkosten.