Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Dakdekker bestelt, ook in Amsterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Dakdekker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je dakdekker per uur.

dakdekker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Dakdekker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Dakdekkers in Amsterdam

4.6/5 sterren gebasseerd op 867 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Dakdekker Amsterdam gezocht (met spoed)?

Het gezegde april doet wat hij wil, lijkt aardig te kloppen. Het ene moment een heerlijke zonneschijn en het andere moment stormachtige hagelbuien. Dat laatste is je dak net funest geworden. Tijdens het zoeken naar de eerste zomerspullen op zolder, vallen er namelijk steeds druppels in je nek. Een daklekkage. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Al die waterschade. Het liefst heb je het dit weekend nog geregeld hebben. Gelukkig is dit probleem snel en vakkundig te verhelpen met een van de vakmannen van Zoofy.nl.

Als er vandaag nog iemand langskomt, maak je gebruik van onze spoedservice. We laten je dan binnen 20 minuten zien wie er bij jou de stoep staat vandaag in Amsterdam. Het enige wat je hoeft te doen, is je gegevens achterlaten. Wij verzorgen de rest.

Onze vakmannen weten precies wat ze doen. Ze kennen alle tips en trucs bij het verhelpen en voorkomen van een lekkage als geen ander. Onze dakdekkers laten ook alles weer netjes achter na het verhelpen van je probleem.

Natuurlijk kun je, voor klussen die niet direct vandaag moeten worden uitgevoerd, ook een afspraak plannen. We begrijpen bijvoorbeeld dat er bij lood en zinkwerk of het monteren van een regenpijp er soms wat meer tijd nodig is voor de levering van de materiaal. Toch heb je natuurlijk het liefst de afspraak alvast in je agenda staan om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Je kunt de afspraak plannen via zoofy.nl 24 uur per dag. Voer jouw klus in en geef een voorkeur van datum en tijd. Wij zorgen ervoor dat er op het gewenste tijdstip een vakman bij jou voor de deur staat. Daarnaast zijn er foto’s en reviews van iedere vakman op de website te vinden. Zo weet je de ervaringen van de klanten voor je en herken je het gezicht. Op deze manier staat er geen vreemde bij je op de stoep.

Tot slot maken we je het ook met betalen het liefst zo makkelijk mogelijk. Zo kun je de betaling contant bij de vakman doen en ook het bedrag overmaken via iDeal behoort tot de mogelijkheden. Wil je eerst een indicatie van de prijs? Een offerte is vrijblijvend aan te vragen op de website. Daarnaast kun je ook een goede inschatting maken met behulp van de uurtarieven,die inclusief btw zijn. Zoofy rekent ook geen voorrijkosten!

In welke wijken van Amsterdam zitten de dakdekkers?

Als je een dakdekker nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk in Amsterdam je ook woont. Of het nu gaat om een dakgoot schoonmaken, dakpannen vervangen of dus die vervelende daklekkage opsporen en verhelpen. We zijn te vinden in onder andere het centrum, in stadsdeel Noord, Oost, West, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost. In elk stadsdeel kun je jouw dakdekker snel langs laten komen. Alle wijken betekent dus ook alle buurten. In de Waterlandpleinbuurt, in Kadoelen, Vogeldorp. De Postjesbuurt en Trompbuurt. Overal in Amsterdam komen de dakdekkers jou met jouw dakproblemen helpen.