Dakdekker Almere
129 recensies

Onze dakdekkers in Almere staan voor je klaar

bijv. 'Daklekkage oplossen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Dakdekker Almere gezocht (met spoed)?

Een zware storm die vanaf het meer naar Almere komt. Die storm trekt de dakpannen van het huis. Je zal dan maar net die pechvogel zijn waar de dakpannen van het dak vallen. Je wilt dat dan wel weer zo snel mogelijk in orde hebben. Maar waar haal je op korte termijn een dakdekker uit de omgeving van Almere vandaan?

Populaire Dakdekker klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Dakdekkers van Zoofy in Almere

De Dakdekkers van Zoofy in Almere werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 129 recensies

Een klant
woensdag 13 februari 2019

Klus is zeer goed uitgevoerd

Een klant
dinsdag 12 februari 2019

De klus is geklaard, er was een probleem met het doortrekken van de toiletten, het hervullen van het reservoir duurde heel lang. Jaap heeft dit snel en vakkundig gerepareerd en liet me ook zien wat er stuk was.

Een klant
dinsdag 12 februari 2019

De rekening niet, normaal is dat je binnen 30 moet betalen. Dus die 2 dagen, is voor ons een reden om nooit meer met Zoofy zaken te doen

Een klant
dinsdag 29 januari 2019

Zeer deskundig en hulpvaardig. Jaap denkt echt met je mee en geeft heldere adviezen. Ik kan iedereen Jaap aanbevelen.

Een klant
zondag 27 januari 2019

Perfect, zeer goede vakman!!

Een klant
zaterdag 19 januari 2019

Klus was snel geklaard. Meerdere verstoppingen. Heeft duidelijk kennis en ervaring over werking en samenstellingen van leidingen. Vriendelijk in de omgang en vakkundig.

De Dakdekkers van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Dakdekker klussen op een rijtje

Waar in Almere werken onze dakdekkers?

De dakdekkers waarmee Zoofy samenwerkt komen in de wijken: Almere Stad, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort en Almere Hout. In alle wijken en buurten van Almere komen onze dakdekkers.

Je kan de klus makkelijk aanmelden via onze (Zoofy) website. Door een aantal dingen aan te klikken en in te vullen heb je een afspraak. Om te beginnen vul je in om wat voor klus het gaat. Dit kunnen voor een dakdekker verschillende klussen zijn zoals: dakbedekking leggen, regenpijp monteren of ontstoppen, dakgoot schoonmaken, lekkage opsporen en verhelpen of dakpannen leggen. Daarna geef je aan wat voor haast er bij die klus is, of er spoed bij is of niet. Je geeft dan ook aan welke dag en datum jij kan, jij bepaalt wanneer de vakman komt en niet andersom. Als laatste vul je je gegevens in. Dan weet de dakdekker waar hij in Almere moet zijn. 


De dakwerker komt uit (de buurt van) Almere. Dit betekent voor jou geen voorrijkosten. Dat geld is dan toch weer mooi meegenomen. Bij gebruik van materiaal komen die kosten er nog bij.