13
Reviews
5 years
Zoofy
Plumber
Handyman
Carpenter

5/5 - 13 reviews

TOP PRO

Maat-Solutions

TOP PRO

5/5 - 13 reviews

Plumber
Handyman
Carpenter
Ursem
13 jobs done
5 years at Zoofy as Plumber, Handyman and Carpenter

About Maat-Solutions plumber

Welkom bij Maat-Solutions, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Ursem. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Maat-Solutions zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Maat-Solutions staat voor je klaar om elke pl Show more...

Reviews over Maat-Solutions

Vriendelijk, netjes en snel.

De klus is perfect geklaard. Wij zijn heel tevreden over alles wat hij leverde. Was stipt optijd, werkt schoon en netjes, denkt mee, geeft advies. Een aanrader voor een ieder die een kleine of grote klus heeft. Wij zijn echt vol lof over Kelly.

Vriendelijk, netjes en snel.

Kelly Maat is een bekwaam vakman. Daarnaast denkt hij in oplossingen. Hij werkt hard maar ook snel. Hij is absoluut aan te raden voor alle klussen in en om het huis?

Ja de vakman was onwijs goed

Mijn ervaring met Kelly Maat is zeer goed geweest, hij heeft de leidingen aangelegd in de keuken zoals gevraagd en daarbij nog meegedacht over andere opties om zo tot de beste oplossing te komen waar wij zich in konden vinden. Een echte vakman! 5 sterren zeer verdiend!

Zoofy.nl
5

13 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"
Book a professional