8
Reviews
5 jaar
Zoofy
Loodgieter
Klusjesman
Timmerman

5/5 - 8 reviews

TOP PRO

Maat-Solutions

TOP PRO

5/5 - 8 reviews

Loodgieter
Klusjesman
Timmerman
Ursem
8 klussen uitgevoerd
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Klusjesman and Timmerman

Over Maat-Solutions loodgieter

Welkom bij Maat-Solutions, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Ursem. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Maat-Solutions zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Maat-Solutions staat voor je klaar om elke Lees meer...

Reviews over Maat-Solutions

Prima gedaan, keurig op tijd en snel gewerkt!

Hij komt bescheiden en heel beleeft binnen, hij was op tijd, heeft de klus vakkundig en snel gedaan. Zonder poespas. Werkt heel erg netjes en secuur. Een heel prettig en keurig mens. Was heel erg blij met hem, kan hem bij iedereen aan bevelen. Een prima vakman.

Uitstekend werk gedaan!

De klus is perfect geklaard. Wij zijn heel tevreden over alles wat hij leverde. Was stipt optijd, werkt schoon en netjes, denkt mee, geeft advies. Een aanrader voor een ieder die een kleine of grote klus heeft. Wij zijn echt vol lof over Kelly.

Super mooi werk verricht. Beter dan verwacht en snel gedaan.

Kelly Maat is een bekwaam vakman. Daarnaast denkt hij in oplossingen. Hij werkt hard maar ook snel. Hij is absoluut aan te raden voor alle klussen in en om het huis?

Zoofy.nl
5

8 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"
Boek direct een vakman