Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Moore Construction

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,86/5 - 14 reviews

Moore Construction
14
Reviews
3 jaar
Zoofy
Loodgieter

Amsterdam
14 klussen uitgevoerd
vlotter vervangen , urinoir verstopt , toiletpot plaatsen
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter

Over Moore Construction loodgieter

Welkom bij Moore Construction, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Amsterdam. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Moore Construction zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Moore Construction staat voor Lees meer...

Reviews over Moore Construction

5 sterren betekent perfect en geen mens is perfect dus ook Radjinder niet Maar stortbak verving hij sneller dan ik mijn koffie zet Doordat er geen afsluitringetje in de nieuwe stortbak zat en daardoor water lekte heb ik hem savonds nog gebeld en ook toen met dezelfde lach op zijn gezicht klaarde hij de klus Goede en vriendelijke vakman !

Goed contact vooraf over benodigde materialen en flexibele instelling om de klus te klaren.

Dhr, Hiera is een prima vakman, hij werkt keurig netjes doet zijn klus goed. Ik zou Dhr. Hiera aan iedereen willen aanbevelen. Groet, M. van Buien

Ik ben zeer tevreden over Radjinder Hiera. Hij ging nauwkeurig en zorgvuldig te werk, was vriendelijk en geduldig in het uitleggen met wat hij ging doen. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat! Hem zou ik zeker weer willen voor een klus!

Jazeker, vakkundig, top?

Klus is geklaard, ondanks wat problemen met het verwijderen van de kraan. Goede service.

Klus is prima en netjes afgerond. Vakman! Ruimde alles netjes op. Aardige man.

Perfekt, de klusman was erg vakbekwaam en na installatie ruimde alles weer netjes op.

Prima gedaan. Kwam er zelf achter dat hij een randje kit vergeten was en is dit de dag erop komen herstellen. Heel klantgericht te werk gegaan. Douchedeur zit er prima in.

Radjinder is een hele aardige en kundige vent. Iemand met een gouden hart en kennis van het vak. Kort en bondig; 5 sterren.

Radjinder saved our day! He replied and came to our home very fast and did an amazing job. He was super professional and did not only what we had asked him before, but also gave us some good suggestions and did some extra things we decided to ask later on as well. We couldn't be happier, 100% recommended.

Spoedklusje omdat wij er niet uit kwamen. Top communicatie! Open en helder in meldingen en voortgang! Klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Super aardige, eerlijke en skillvolle man. Dank Radjinder!

Vakman, grondig, netjes, overlegt en adviseert, ik ben fan!

We zijn tevreden met het werk van Radjinder. Hij werd op een laat moment gevraagd voor de klus, het plaatsen van een zware glazen douchewand, die door twee personen uitgevoerd moest worden. Hij was daartoe op korte termijn bereid en heeft het werk vakkundig uitgevoerd.

Zoofy.nl 4.86 14 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

fotolijsten ophangen tuin leeghalen inloopdouche maken zonwerende folie elektrische vloerverwarming plaatsen amerikaanse koelkast aansluiten stortbak vervangen rookgasafvoer aanleggen vloerisolatie tuinhulp inbouw afzuigkap installeren bidet plaatsen verhuisservice met verhuislift doucheputje verstopt groen dak aanleggen badkamer spiegel met verlichting monteren
Boek direct een vakman