Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

Loodgietersbedrijf Utrecht

TOP PRO BADGE TOP PRO

4.83/5 - 23 reviews

Loodgietersbedrijf Utrecht
23
Reviews
3 years
Zoofy
Plumber

Plumber

Plasterer

Utrecht
23 jobs done
corner stopcock fitting , install siphon , replace radiator knob
3 years at Zoofy as Plumber, Plasterer

About Loodgietersbedrijf Utrecht plumber

Welkom bij Loodgietersbedrijf Utrecht, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Utrecht. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Loodgietersbedrijf Utrecht zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Loodgietersbedrijf Show more...

Reviews over Loodgietersbedrijf Utrecht

De kraan is netjes gemonteerd. Het ziet er goed uit en hij functioneert prima. Omdat ik hiervoor lekkage heb gehad in de leidingen weet ik dat er ook buiten zicht nog van alles onbedoeld mis kan gaan, maar daar leken Alaa Eddin en zijn broer secuur in te zijn, Bij vragen over de klus overlegden ze met mij. Aan de communikatie van Alaa Eddin moet ik wennen. Dat is zonde, want daar kan hij klanten op het verkeerde been zetten terwijl dat geen opzet lijkt.

Heel vriendelijke en bekwame loodgieter. Heeft de lastige klus van het vervangen van de watermeter geklaard! Het lek bij de ingebouwde douchekraan heeft hij ook kunnen vinden en oplossen, zonder schade aan de wand. De watermeter lekte na het plaatsen een klein beetje, maar heeft hij netjes snel opgelost nadat ik hem hierover gebeld had. Als ik een verbeterpuntje mag noemen, is het de afwerking.

Het was een hele klus, de beton was extreem hard. Maar dezalniet te min is de klus prima geklaard en isa ook alles weer opgeruimd achter gelaten. Een zeer sympathiek en sociaal mens. Een aanrader.

Ondanks het late uur is hij wel gekomen en heeft de klus goed geklaard. Gezien de omstandigheden is dit een tijdelijke oplossing en moet er nog verder herstel plaatsvinden. Hiervoor wacht ik op een offerte die hij zou maken. Ik heb wat moeite met verstaan, wat de communicatie lastig maakt. Verder een prima vakman die snel weet wat te doen.

Alladin heeft ons geweldig geholpen. Ze quooker was vakkundig geïnstalleerd en onze afvoer gefixt. En dat nog voordat ik us opgegeven dat we beschikbaar waren. Hij kon al op de dag zelf. Ik ben heel blij dat hij zo snel kon komen en dat hij ons geholpen heeft.

Ben zeer tevreden met de geleverde diensten van de heer Eddin. Kwam zijn afspraken na, communiceerde goed en heeft goed werk afgeleverd.

De klus is keurig geklaard, zonder probleem , netjes gewerkt , vriendelijk persoon!

De klus is naar alle tevredenheid geklaard, Alaa werkt als een bekwaam vakman en is zeer klantvriendelijk. Hij begint aan de klus en werkt aan een stuk door en doet ook goed overleg tijdens de klus.

Douchecabine is keurig geplaatst .

Duidelijke uitleg waar probleem vandaan kon komen eerlijk en snel.

Goed overleg, netjes opgeleverd, prettig en vriendelijk in de omgang

het klusje is snel en deskundig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over deze vriendelijke en bekwame vakman.

Hij heeft prima werk geleverd en is zeer aardig bovendien! We zijn zeker tevreden.

Hij was op tijd, snel, vriendelijk en hij levert goed werk.

Na de eerste keer niet echt tevreden. Dit ook benoemd naar hem. Hij heeft bij de tweede keer wel goed werk afgeleverd ( wat je kunt verwachten van een vakman: de goede kleur kit die bij de vloer- en wandtegels van de douche passen. Hij staat open voor kritiek en overlegt goed met de klant. ( En ik ben een kritische klant!!!) Hij stuurt je ook foto's van zijn werk. Prima dus!!

Prima eindresultaat. Het ging om een vervanging van een wastafelkraan in de badkamer. Totaal tarief dat ik heb betaald aan Zoofy voor een half uurtje werk 154,00 vind ik te hoog. Wel snel, direct, op tijd en goed geholpen.

Prima werk gedaan en aardige jongen.

Prima werk, oude wc-pot weggehaald, nieuwe vakkundig geplaatst. Ziet er weer keurig uit. Alaa houdt zich aan de afspraken en overlegt over de mogelijkheden.

Snel en efficiënt

Snel en vakkundig werk; Soepel in het oplossen van onverwachte problemen

Uitstekend geholpen en op een prettige manier.

Was snel en precies

Werk is netjes uitgevoerd.

Zoofy.nl 4.83 23 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

install shower tray screen repair hanging blunt door install exterior tap painting shed flat roof cleaning connect the drain to the sewer installing a heat recovery system gardener whole day assemble the pax wardrobe system for fixed price install tap painter half day garden irrigation data recovery cupboard doors adjusting install vinyl floors
Book a professional