Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

DaVinci Badkamers

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 31 reviews

DaVinci Badkamers
31
Reviews
5 years
Zoofy
Plumber

Plumber

Plumber

Heating Technician

Roofer

Zaandam
31 jobs done
boiling water tap installation , leak bathroom , installing a fireplace
5 years at Zoofy as Plumber, Heating Technician and Roofer

About DaVinci Badkamers plumber

Welkom bij DaVinci Badkamers, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Zaandam. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij DaVinci Badkamers zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. DaVinci Badkamers staat voor je klaar Show more...

Reviews over DaVinci Badkamers

David had het lek snel boven en snel verholpen. Erg goede service!

David heeft de klus snel geklaard, terwijl de vorige loodgieter er niet uit kwam. Hij is duidelijke een ECHTE vakman, is precies op tijd, werkt secuur en netjes, kan precies uitleggen wat er aan de hand is en waarom iets op een bepaalde manier het best kan gebeuren.. en hij is ook nog eens een heel aardige vent! Ik kan hem absoluut aanbevelen.

David heeft een nieuw douche scherm en een regendouche set geplaatst. Ziet er heel netjes uit.

David heeft veel tijd gestoken in goede service en mijn vaatwasser met succes aangesloten - alhoewel dat nog een hele klus was. Aardige man en heel blij met het eindresultaat!

David is an amazing guy! Book him!

David was fantastic - he is professional and is also nice to talk to. He came on time and completed the job as required in time.

David was geweldig. Heel vriendelijk en heeft de lekkage prima verholpen. Ik hoop dat hij de volgende keer weer voor mijn deur staat, wanneer dit nodig is.

David weet wat hij doet. Hij komt niet langs om snel geld te verdienen maar om jouw probleem op te lossen, zodat je hem later nog een keer belt voor een andere klus. Betrouwbaar, duidelijke communicatie, snel en verstand van zaken.

David werkte snel en efficiënt. Hij gaf ook goed advies. Het probleem met een hardnekkig verstopping in de riool was snel opgelost. Ik ben een zeer tevreden klant en raad hem aan als een vakkundig loodgieter.

De klus geklaard. De heer Ormrod heeft het uitstekend gedaan. Het was zijn taak de afvoer te vervangen die beschadigd was door een chemisch goedje om een verstopping te laten verdwijnen. We weten nu alleen nog niet of die verstopping echt is verdwenen.

De klus super goed geklaard! Vriendelijk en professioneel. David zie ik graag terug voor mijn andere klussen. Eindelijk weer een echte vakman voor mij aan de slag gegaan. Ik ben super tevreden!

Een erg aardige kerel en een vakman ik ben blij met em

Erg vriendelijk en capabel, aanrader!

Excellent workmanship!

Fantastisch!

Goed advies, nette vakman.

Great intervention! David came to check what was needed and came back with the necessary pieces, found the radiator that fitted into the budget, very attentive to details and efficient. Thank you very much!

Het probleem is goed verholpen. David heeft geweldig werk geleverd.

Ja is zeer snel geklaard en een vakman

Ja,uitstekend. Ben zeer tevreden.

Klus is geklaard. Omdat materiaal niet meer leverbaar was, heeft de vakman een creatieve oplossing gevonden. Keurig op de afgesproken tijd.

prima gegaan

Prima vakman Een 10 met een griffel!

Prima vakman. Levert net werk af, en gaat pas weg als alles écht goed af is. Zeer tevreden. Volgende klussen laat ik zeker weer door hem doen!

Quick, friendly, professional, fair about price; great experience

Quick, swift, professional, creative, clean and very cost effective.

Really well done job, very professional, neat and quick work, highly recommended, Thankyou!

The job has been done fast and professionally very well. We are happy with the provided service and result.

Was erg goed met het vinden van de oorzaak

We had a great experience with David, he was very friendly and professional and was able to quickly solve our plumbing issue.

Zeer tevreden over de installatie van de radiator. David en zijn collega waren een fijn en vriendelijk duo. Ze hebben onze oude radiator verwijderd en een mooie nieuwe geïnstalleerd. Nog steeds super blij mee.

Zoofy.nl 5 31 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

Pro image
allround klusbedrijf Baycas

3 reviews

"

Andere diensten voor je huis

connect cable to group box hang and mounting dispose of household waste replace central heating system installing underfloor heating distributor upholster furniture roofer whole week painting laminate connecting a home battery vertical slats switch install wood concrete fence boiling water tap installation convert bed exterior wall painting air conditioning replacement
Book a professional