Elektricien Abcoude

Onze elektriciens in Abcoude voor je klaar.

i.e. 'Install power socket'
Why Zoofy?
  • Your job insured up to 2.5 million euro's
  • The last request was made 2 minutes ago.
  • There are 231 job requests today.
  • Over 200.000 people have used Zoofy.
  • No call-out costs.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Zoofy is determined to ensure that you are happy with the end result of every job. That's why we offer 100% satisfaction warranty and an insurance up to an amount of 2,5 million euro's. Read more

Elektricien in Abcoude gezocht (met spoed)?

Bij een stroomstoring, kortsluiting of andere elektra klus staan wij voor je klaar. Via onze website heb je zo een goede elektricien in Abcoude gevonden. 24 uur per dag en 7 dagen per week kun je aanvraag plaatsen voor de klus die jij wilt laten uitvoeren. Wij sturen deze voor jou door naar alle vakmannen in de omgeving.

All jobs
Earth/Ground Outlet
156 requests made
From €65 per hour incl. vat
Based on prices of 1706 electricians in your area
Install earth/ground outlet
144 requests made
From €65 per hour incl. vat
Based on prices of 1746 electricians in your area
Repair earth/ground outlet
516 requests made
From €65 per hour incl. vat
Based on prices of 1735 electricians in your area
Install motion sensor
60 requests made
From €65 per hour incl. vat
Based on prices of 1795 electricians in your area
Install/Replace dimmer
648 requests made
From €65 per hour incl. vat
Based on prices of 1823 electricians in your area
Dimmer aansluiten
648 requests made
From €65 per hour incl. vat
Based on prices of 1823 electricians in your area
Alle klussen
These professionals are standing by!

Wordt de klus geaccepteerd dan laten wij weten welke elektricien jou komt helpen. In de regio Abcoude hanteren wij uurtarieven die gebaseerd zijn op de gemiddelden die elektriciens doorgaans rekenen. Zo kun je van tevoren een inschatting maken van de kosten.

In geval van spoed zorgen wij ervoor dat je vrijwel altijd dezelfde dag nog geholpen wordt. Dat is wel zo handig wanneer door een kortsluiting de verlichting of koelkast niet meer werkt. Wij streven ernaar om dan binnen 20 minuten nog iemand voor je te vinden.

Voor minder urgente klussen kies je zelf de dag en tijd waarop je geholpen wilt worden. Onze elektriciens kunnen je helpen bij het installeren van verlichting, smart apparatuur, of het repareren van schakelaar en stopcontacten. Ook kun je een beroep doen op ons netwerk van professionele vakmannen voor het verplaatsen van een stopcontact of plaatsen van een extra groep in de meterkast.

Wanneer je vooraf een vrijblijvende offerte wilt ontvangen kun je dit aangeven in de omschrijving van jouw klus. Een elektricien die interesse heeft in de opdracht houdt daar dan rekening mee. Voor kleinere klussen hanteren wij echter uurtarieven. Deze zie je verschijnen zodra je jouw postcode invoert.

Wanneer de klus is afgerond ontvang je een factuur en een betalingsverzoek van Tikkie. Zo kun je eenvoudig afrekenen. Betalen via iDeal of bank is uiteraard ook een mogelijkheid.

We are official partners with: