386
Reviews
5 years
Zoofy
Plumber
Electrician
Handyman

4.92/5 - 386 reviews

TOP PRO

MATAKA

TOP PRO

4.92/5 - 386 reviews

Plumber
Electrician
Handyman
Leimuiderbrug
386 jobs done
switch , switch , replace toilet seat
5 years at Zoofy as Plumber, Electrician and Handyman

About MATAKA plumber

Welkom bij MATAKA, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Leimuiderbrug. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij MATAKA zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. MATAKA staat voor je klaar om elke plumber klus met s Show more...

Reviews over MATAKA

Ontzetten tevreden met de snelheid en vakbekwaamheid.

Edward was er supersnel. Legde uit wat hij ging doen, installeerde mijn thermostaat nadat ie was aangesloten en ging weer weg toen ik geen vragen meer had. Heel professioneel. Erg tevreden over de service.

Alles ging uitstekend!

hij voldeed helemaal, en ik ben erg tevreden

Fantastisch! Hij was zelfs gekomen met een aanhanger en alle spullen waren binnen 2 uur verhuisd!

Heel vriendelijk en super professioneel!

Super pro and efficiënt

Zeer tevreden over Edward. Gaskraan moest verplaatst worden i.v.m plaatsen inbouwoven; goed opgelost en netjes gedaan. Volgende keer maken wij graag weer van zijn diensten gebruik.

Was keurig op tijd en erg behulpzaam. De lamp hangt prachtig.

Edward is kundig, heel aardig en erg netjes. Hij heeft de boeidelen en windvanen vervangen, ze zijn netjes en strak. Voor de volgende klus vragen we hem zeker weer.

Hij heeft prima werk gedaan voor zover ik kan bekordelen.Rustig en netjes.

De klus is geklaard en het resultaat is goed. De heer Prins heeft keurig gewerkt en zeker aan mijn verwachtingen voldaan.

Vriendelijk, professioneel en advies. Ring geïnstalleerd en de aansluiting mooi afgewerkt. Een heel mooi resultaat. Zeer tevreden!

Helaas kwam Edward pas in de namiddag ( omstreeks 16.30uur) de klus klaren i.p.v. omstreeks 8.00uur en heeft mij daar ook niet van op de hoogte gebracht!!!!! Alsnog is de klus gedaan. Netjes en gaf goede advies!!!!!

Zoofy.nl
4.92

386 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"
Book a professional