Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

tang de klusman

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,93/5 - 27 reviews

tang de klusman
27
Reviews
4 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Behanger

Loodgieter

's-Gravenhage
27 klussen uitgevoerd
gordijnen op maat , plat dak schoonmaken , sleutelkastje monteren
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Behanger and Loodgieter

Over tang de klusman loodgieter

Welkom bij tang de klusman, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio 's-Gravenhage. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij tang de klusman zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. tang de klusman staat voor je kl Lees meer...

Reviews over tang de klusman

Ja de klus is geklaard en goed opgeleverd. Alleen de maten op de verpakking waren niet hetzelfde als in maten in het boekje. Hier zijn helaas zes gaten in de tegels zichtbaar.

Douchecabine door James laten plaatsen. Wij zijn heel blij met het resultaat. James is professioneel en denkt graag mee. Hij komt de afspraken goed na.

Hele vriendelijke, behulpzame man. Dacht overal over mee en ik ben erg goed geholpen

James heeft de klus geklaard met fantastisch resultaat! De douchecabine staat er prachtig bij nu! James is een zeer vriendelijke en zeer beleefde vakman. Hij is heel handig in zijn job. Tijdens het klussen ook heel gezellig gekletst over van alles en nog wat. Een ding waar wij het samen over eens waren was: “zeer pittig eten”! Bedankt James.

James heeft onze douchecabine vervangen en dat is prima gelukt. Belde van te voren even op, erg prettig. Vriendelijke harde werker.

Op tijd, netjes gewerkt met oog voor detail en helder gecommuniceerd.

Vriendelijk en professioneel.

Zoofy.nl 4.93 27 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

schaduwdoek ophangen maden bestrijden wandbeugel monteren kraan vastzetten bedrading nakijken gordijnen op maat thuisbatterij aansluiten honeywell slimme thermostaat installatie aannemer onderhoud remeha mollen bestrijden schoorsteen voegen klemmend raam verhelpen lucht-water warmtepomp installeren elektrische oven tochtstrips plaatsen
Boek direct een vakman