26
Reviews
3 years
Zoofy
Handyman
Paperhanger
Plumber

4.92/5 - 26 reviews

TOP PRO

tang de klusman

TOP PRO

4.92/5 - 26 reviews

Handyman
Paperhanger
Plumber
's-Gravenhage
26 jobs done
3 years at Zoofy as Handyman, Paperhanger and Plumber

About tang de klusman plumber

Welkom bij tang de klusman, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio 's-Gravenhage. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij tang de klusman zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. tang de klusman staat voor je klaar Show more...

Reviews over tang de klusman

vriendelijke en meedenkend , super tevreden over het werk .

Goede kenis en er behulpzaam

De klus is geklaard met geweldige inzet van James. Fijne sfeer in het overleg en tijdens de werkzaamheden. Top!

Klus is precies geklaard zoals gevraagd. James is gezellig in de omgang en betrekt je goed in hoe hij de de klus wil aanpakken.

Het resultaat is erg mooi geworden. James werkt heel netjes, denkt mee en is erg aardig.

Bij het uitvoeren van deze klus heeft James helaas wat tegenspoed gehad, waardoor het meerdere keren mis is gegaan, maar hij heeft zijn uiterste best gedaan om het netjes op te lossen en de klus uiteindelijk tot een succesvolle afronding te brengen. Zijn vriendelijkheid en tomeloze inzet wordt zeer gewaardeerd. Ik wil hem dan ook hartelijk bedanken voor al zijn inspanningen en wens hem veel succes met zijn toekomstige klussen!

James heeft de klus geklaard met fantastisch resultaat! De douchecabine staat er prachtig bij nu! James is een zeer vriendelijke en zeer beleefde vakman. Hij is heel handig in zijn job. Tijdens het klussen ook heel gezellig gekletst over van alles en nog wat. Een ding waar wij het samen over eens waren was: “zeer pittig eten”! Bedankt James.

Goede klusjesman die goed resultaat heeft neergezet

James was echt super. Heel vriendelijk, heel behulpzaam, heel professioneel. Hij stelde me vanaf het eerst belde al op mijn gemak en hij heeft ook erg goed advies gegeven. Het behangen is zo mooi gelukt, prachtig afgemeten en je zal een loep moeten gebruiken om de naden te zien. Ben er heeeeel blij mee!

Zoofy.nl
4.92

26 reviews

Vergelijkbare Handymen in de buurt

"
Book a professional