51
Reviews
4 years
Zoofy
Electrician
Handyman
Tiler

4.82/5 - 51 reviews

TOP PRO

Ibrahim Haddad Klussen & Elektro

TOP PRO

4.82/5 - 51 reviews

Electrician
Handyman
Tiler
Waardenburg
51 jobs done
4 years at Zoofy as Electrician, Handyman and Tiler

About Ibrahim Haddad Klussen & Elektro plumber

Welkom bij Ibrahim Haddad Klussen & Elektro, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Waardenburg. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Ibrahim Haddad Klussen & Elektro zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Ibr Show more...

Reviews over Ibrahim Haddad Klussen & Elektro

De klus is geklaard en was zelfs wat lastiger, maar creatief opgelost en blij dat het weer werkt. En binnen het uur, aardige vent ook!

Prima, snel en netjes!

Probleem.opgelost op slimme wijze. Aardige en nette man. Aanbevolen.

Klus is geklaard, Ibrahim is een uiterst correcte vakman!

Reageert snel. Goede communicatie.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat, het proces en de kunde van de elektricien! Ibrahim is een vindingrijke en zeer bekwame specialist die ook nog eens netjes werkt.

Ibrahim heeft de opdracht prima uitgevoerd. Vakmanschap en een mooie, vriendelijke vorm van klantgerichtheid in combinatie met de passie om samen een goed eindresultaat te halen. De heer D. Koenen, Rosmalen

We hadden een vastgelopen rolluik. De fout ligt bij de montage van het bedrijf waar deze is aangeschaft. De monteur heeft gezorgd dat deze weer bruikbaar is. Heel fijn geholpen.

Snel en goed geholpen

Zoofy.nl
4.82

51 reviews

Vergelijkbare Electricians in de buurt

"
Book a professional