11
Reviews
3 years
Zoofy
Handyman
Electrician
Handy help

5/5 - 11 reviews

TOP PRO

Allroundservice

TOP PRO

5/5 - 11 reviews

Handyman
Electrician
Handy help
Maastricht
11 jobs done
tv mount , install photo frames , car wash
3 years at Zoofy as Handyman, Electrician and Handy help

About Allroundservice electrician

Welkom bij Allroundservice , dé expert op het gebied van electrician klussen in de regio Maastricht. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Allroundservice zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Allroundservice staat voor je k Show more...

Reviews over Allroundservice

Klus is geklaard, meneer is vriendelijk en zeer professioneel goede service van hem, geen op of aanmerkingen

Wathak was niet alleen heel vriendelijk, beleefd en professioneel, maar hij was ook enorm sterk. Mijn klus om een zware kast te verhuizen naar boven was snel geklaard. Hij lette daarbij heel goed op zodat hij de muur en de trap niet zou beschadigen. Hij hield zich ook keurig aan de afgesproken tijd. Heel tevreden, ik zou hem de volgende keer meteen weer vragen!

Wathak is komen behangen in mijn nieuwbouwappartement. Ondanks dat de muren niet volledig behangklaar waren opgeleverd, toch een heel mooi resultaat door deze vakman geleverd. Achteraf is hij nog tweemaal langsgekomen om alles te controleren en waar nodig bij te werken. Heel tevreden over de vriendelijke en goede service! Dankjewel!

Wathak, is heel vriendelijke man… deed uiterste best….. goede vakman maar door omstandigheden / wifi / technische van het product of andere probleem…kon hij de installatie niet voltooien…..Zelfs KPN en Google nest gebeld …die weten ook niet goed tenzij alles opnieuw resetten en het apparaat van het plafond halen……en dat lukt mij niet . Bij de provider KPN ligt het niet……. Aangezien ik naar het ziekenhuis moest….. konden we niet de installatie volledig afsluiten….namelijk de koppeling met modem/ app/ nest protect.

Zoofy.nl
5

11 reviews

Vergelijkbare Handymen in de buurt

"
Book a professional