Witgoedmonteur Utrecht gezocht?

Voor een vaatwasser reparatie, wasdroger reparatie en al jouw andere witgoedklussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze witgoedmonteurs uit Utrecht.

bijv. 'Vaatwasser reparatie'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Utrecht?

Onze monteur komen je helpen in welke wijk van Utrecht je ook woont. Dus of je nu in de binnenstad woont of in Overvecht of Leidsche Rijn. Geen probleem. Een witgoedmonteur komt zo naar je toe rijden. 
Verder zijn de monteurs van Zoofy actief in de Rivierenwijk, Vleuterwijde en Veldhuizen. Ook wanneer je met kapot witgoed zit en je woont in Wittevrouwen, Tuinwijk, Vogelenbuurt of Lombok. Een professionele witgoed monteur is vanaf nu zo gevonden met Zoofy!

Geen voorrijkosten, geen gedoe, geen verrassingen

Via Zoofy zet je jouw aanvraag voor een reparatie uit bij witgoedmonteurs uit de buurt. Onze monteurs rekenen nooit voorrijkosten en de tarieven staan duidelijk aangegeven. Zo voorkom je nare verassingen achteraf. 

Betrouwbare monteurs in Utrecht

Onze aangesloten witgoedmonteurs zijn stuk voor stuk vakmensen die weten hoe ze jouw apparaat snel kunnen repareren. Veel voorkomende problemen zijn bijvoorbeeld een wasmachine die niet meer draait. Dit is vaak een probleem met de aandrijving of elektra en is relatief goedkoop en makkelijk op te lossen. Wat ook regelmatig voorkomt is dat water uit de wasmachine niet meer wegpompt. De deur zal dan niet meer opengaan. Ook dan is het verstandig dat je een goede erkende vakman laat komen. 

Reviews van witgoed monteurs

Van de monteur kun je reviews terugvinden, op de boekingspagina. Ook staat er een foto bij zodat je weet wie er aan de deur komt. Alle aangesloten vakmannen zijn vooraf door Zoofy gescreend door ons team vakman. We willen natuurlijk dat je alleen door een echte professional geholpen wordt. Is de klus geklaard en draait je wasmachine weer als nooit tevoren, dan kun je veilig online betalen via iDeal. 

Bekijk de top 3 beste witgoed reparaties in Utrecht

4,67/5 - 3 reviews

Witgoed Rijnlaan Chaib Chaib witgoed reparatie

4,67/5 - 3 reviews

Utrecht
3 klussen uitgevoerd
Gewoon alles goed! Aardige kerel en vakbekwaam.

Boek een witgoed reparatie

4,88/5 - 17 reviews

Witgoedreparatieexpert Nour Skhaita witgoed reparatie

4,88/5 - 17 reviews

Utrecht
17 klussen uitgevoerd
Nour is een vakman. Hij is vriendelijk, service- en klantgericht. Hij had vooraf al bedacht wat het probleem zou kunnen zijn en dit vakkundig opgelost. Bedankt Nour

Boek een witgoed reparatie

5/5 - 1 reviews

Klusjesman A tot Z Danny Rieder witgoed reparatie

5/5 - 1 reviews

Utrecht
1 klussen uitgevoerd
De klus was snel gedaan en een goede afwerking

Boek een witgoed reparatie

Top witgoed reparateurs in Utrecht beschikbaar

Heb je dringend schone kleren nodig en is jouw wasmachine kapot? Dan wil je dat het liefst direct opgelost hebben. Geen probleem. Wij helpen je snel aan een witgoedmonteur uit Utrecht. Ook wanneer je koelkast of vaatwasser het heeft begeven dan is hulp vanaf nu altijd dichtbij.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af