Witgoedmonteur Enschede

Voor een vaatwasser reparatie, wasdroger reparatie en al jouw andere witgoedklussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze witgoedmonteurs uit Enschede.

bijv. 'Vaatwasser reparatie'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 110 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Witgoed reparatie Enschede

Het is een nachtmerrie scenario. Zeker voor gezinnen met kleine kinderen en dus veel was! Kom je thuis na een lange dag werken in je fijne huis in De Bothoven, doet de wasmachine het niet meer. Dat is vervelend en dat wil je natuurlijk graag snel opgelost hebben. Het liefst vandaag nog! Dat kan heel makkelijk via Zoofy. Je voert jouw gegevens in, selecteert wanneer je geholpen wilt worden en drukt op verzenden. Jouw aanvraag voor een witgoedreparatie komt dan direct bij de monteurs in de omgeving van Enschede terecht. Wie tijd heeft drukt op ja en is onderweg.

Alle klussen
Koelkast inbouwen
24 keer aangevraagd
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 403 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Magnetron inbouwen
12 keer aangevraagd
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 391 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Oven inbouwen
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 512 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Witgoedmonteur per uur
624 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 159 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Vaatwasser reparatie
3.288 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 155 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Wasdroger aansluiten
24 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 158 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Enschede?

Onze monteurs kun je overal in Enschede aanvragen. Zij komen in stadsdeel Centrum en natuurlijk ook in wijken De Bothoven, Het Gerfert, Hogeland Noord en andere buurten in de Binnenstad.
Maar ook wanneer je in Enschede Noord, Oost, Zuid en West woont helpen onze monteurs je graag. Dus ook in Boswinkel, Ruwenbos, Stadsveld en Pathmos is Zoofy te gebruiken. Net als alle andere Enschedese wijken.Je kunt de monteurs inschakelen voor alle witgoedreparaties. Dus of je nu zit met een kapotte wasmachine of een probleem hebt met een wasdroger of wasmachine. Hulp is eenvoudig en snel te vinden.

Veel voorkomende witgoed problemen zijn: water dat blijft staan in de trommel of een wasmachine die niet meer wilt draaien. Vaak gaan apparaten kapot door gebrek aan onderhoud. Dus af en toe het filter schoonmaken voorkomt al snel ellende. Maar helaas zijn niet alle problemen te voorkomen en moet je toch hulp inschakelen. Waar je ook woont in Enschede, de bij ons aangesloten monteurs rekenen nooit voorrijkosten. Dat hebben we met ze afgesproken. Ook staan de tarieven altijd duidelijk van tevoren aangegeven. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af