Witgoedmonteur Haarlem

Voor een wasmachine reparatie, wasdroger reparatie en al jouw andere witgoedklussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze witgoedmonteurs uit Haarlem.

bijv. 'Vaatwasser reparatie'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Witgoed reparatie Haarlem

Kom je er ineens achter dat je koelkast niet goed werkt of dat je vaatwasser niet meer draait, dan is er in Haarlem altijd een witgoedmonteur dichtbij. Via Zoofy kom je zo in contact met een professionele vakman bij jou in de buurt.

Alle klussen
Koelkast inbouwen
24 keer aangevraagd
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 442 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Magnetron inbouwen
24 keer aangevraagd
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3999 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Oven inbouwen
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 550 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Witgoedmonteur per uur
672 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 188 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Vaatwasser reparatie
3.684 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 168 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Wasdroger aansluiten
36 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 198 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Haarlem?

Onze witgoedmonteurs werken in alle wijken van Haarlem. Dus of je nu in de Oude stad, Spoorbaan Leiden of Haarlemmerhoutkwartier woont, via Zoofy is een vakman zo gevonden. Kies je klus en druk op verzenden. Jouw aanvraag komt dan terecht bij een van onze witgoedmonteurs bij jou in de buurt. 

Wat kost een witgoed reparateur in Haarlem

De tarieven staan vooraf aangegeven en meestal kan er iemand snel ter plekke zijn. Dus ook al ze naar de Stationsbuurt, Spaarnwoudebuurt, Den Hout of Parkwijk in Haarlem-Oost moeten rijden.  Is de reparatie gedaan? Dan betaal je achteraf veilig online via iDeal. Onze monteurs kunnen je helpen met al jouw witgoedreparaties. Het maakt dus niet uit of het gaat om een probleem met de wasmachine, vaatwasser of koelkast. De witgoedmonteurs op Zoofy zijn vooraf allemaal gescreend. Zo weten we zeker dat het gaat om vakmensen. Ook rekenen de monteurs nooit voorrijkosten. Dat hebben we met ze afgesproken. 

Veel problemen met witgoed zijn relatief eenvoudig op te lossen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat de trommel van een wasdroger of wasmachine niet meer draait. Soms zit er dan iets klem in de machine waardoor dit niet meer lukt. Bijvoorbeeld een kledingstuk. Of de aandrijfriem is versleten en moet vervangen worden. Vaak bestaat een witgoedreparatie dan ook uit het vervangen van een onderdeel. 

Nadat een reparatie is uitgevoerd kun je altijd een review achterlaten op de site. Op die manier houden we de kwaliteit van de witgoedmonteurs goed in de gaten. Ook staan de meeste vakmannen met een foto op de site. Zo zie je vaak wie je in huis haalt.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af