Witgoedmonteur Zwolle

Voor een wasmachine reparatie, wasdroger reparatie en al jouw andere witgoedklussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze witgoedmonteurs uit Zwolle.

bijv. 'Vaatwasser reparatie'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Witgoedmonteur in Zwolle, zo geregeld

Ook in de stad aan de IJssel is wel eens een witgoedmonteur nodig. Hoe meer techniek er in de huishoudelijke apparaten zit, hoe meer er kapot kan gaan. Voor jou heel vervelend. Zo’n defect komt natuurlijk nooit uit. Wat je dan wilt is een monteur uit Zwolle die het probleem oplost. Die monteur vind je dan op Zoofy.nl.

Alle klussen
Koelkast inbouwen
24 keer aangevraagd
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 427 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Magnetron inbouwen
24 keer aangevraagd
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3986 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Oven inbouwen
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 535 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Witgoedmonteur per uur
660 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 179 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Vaatwasser reparatie
3.576 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 165 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Wasdroger aansluiten
36 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 184 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Zwolle komen onze witgoedmonteurs?

De witgoedmonteurs die bij ons aangesloten zijn komen in: Stadshaven, Ittersum, Schelle, Aalanden, Assendorp, Diezerpoort, Holtenbroek, Wipstrik, Westenholte, Berkum, Binnenstad, Kamperpoort- Veerallee, Marsweteringlanden, Vechtlanden, Soestweteringlanden en Poort van Zwolle. Of je nu dus aan de IJssel woont of in het centrum er is altijd een Zoofy witgoedmonteur in de buurt.Hoe kom je snel aan een Zwolse witgoedmonteur? Het antwoord is heel simpel: laat ons dat voor jou regelen. Laat ons weten wat er moet gebeuren en Zoofy gaat voor je aan de slag. Bijvoorbeeld: een vaatwasser, droger, oven, koelkast, wasmachine, magnetron of een kookplaat repareren. Een witgoedmonteur uit Zwolle kan al deze apparaten ook plaatsen en inbouwen. Voor de klus die jij aan hebt gegeven zoeken wij dan de juiste vakman. Bij ons zijn alleen de beste vakmannen aangesloten. Stap twee is dat jij een dag kiest dat jij kan. De laatste stap is dat jij je gegevens achterlaat zodat de witgoedmonteur weet waar hij in Zwolle moet zijn. 

Bij het maken van de afspraak kun je aangeven dat het een klus is die liever vandaag dan morgen moet gebeuren. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de klus in te plannen voor morgen of een later moment. De monteur komt altijd op de tijd dat het jou schikt.  Als je een afspraak maakt zie je de tarieven staan die voor de klus gerekend worden. Voor een spoedklus ligt dit tarief hoger dan voor een klus op een later moment.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af