Regel nu jouw witgoed reparatie

Witgoed monteur

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 175 witgoed reparaties in jouw regio

Als je witgoed apparatuur kapot gaat, is het in sommige gevallen voordeliger om een witgoed reparatie uit te voeren dan direct over te gaan op de aanschaf van een nieuw product. Maak direct een afspraak met een witgoed monteur bij jou in de buurt. Is een reparatie niet mogelijk dan betaal je enkel €50,- onderzoekskosten.

Regel nu jouw witgoed reparatie
103 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Witgoed monteur

Wasmachine repareren

De meest voorkomende klussen voor een witgoed monteur zijn vaatwasser-, wasmachine- of koelkast reparatie. Alle witgoed reparaties kun je inplannen door je aanvraag op Zoofy te plaatsen. We kunnen ervoor zorgen dat de monteur komt wanneer het jou het beste uitkomt. Heb je echt veel haast dan kun je gebruik maken van onze spoedservice. Spoed betekent bij ons dat een van onze monteurs je van vandaag nog komt helpen mocht een reparatie nodig zijn. Binnen een paar seconden is een afspraak gemaakt. 

Witgoed monteur gezocht?

Zoek je een monteur in witgoed? Geen probleem. Aan de hand van je postcode kun je de tarieven van de monteurs opvragen bij jou in de buurt. De meesten hanteren een relatief hoog uurtarief. Dat komt omdat het vaak korte klussen zijn. Het moet voor een monteur wel lonen om bij jou langs te komen. Meestal beginnen de uurtarieven bij 65 euro per uur. Soms komt het voor dat een apparaat niet meer gerepareerd kan worden. Er wordt door de witgoed monteurs dan niet meer dan een vaste prijs van 50 euro aan onderzoekskosten in rekening gebracht.

witgoed monteur

Wij beoordelen altijd zorgvuldig of onze witgoed monteurs betrouwbaar zijn. Wanneer wij hier toch aan twijfelen of wanneer wij meerdere klachten ontvangen, zal de betreffende monteur in witgoed, gelijk van onze site verwijderd worden. Wij vragen je tijdens het maken van een aanvraag, om een beschrijving te geven van de klus. Hoe exacter deze omschrijving is, des ter beter er de juiste witgoed monteur gevonden kan worden. De witgoed monteurs beoordelen namelijk zelf of zij deze klus aan kunnen. Er wordt altijd binnen jouw omgeving naar klushulp gezocht. Je weet dus zeker dat de vakman jouw huis niet te ver vindt. Bovendien hanteren we daardoor nooit voorrijkosten. Dat bespaart je gemiddeld 20 euro per klus. Klus aanvragen via onze website kan 24 uur per dag invoeren. Je klus wordt dan automatisch, ook buiten openingstijden, uitgezet naar een pool vakmannen bij jou in de buurt. Onze reparatie service is op die manier altijd bereikbaar. 

De witgoed monteur

De witgoed monteur is opgeleid binnen de elektronica- of installatiebranche. De monteurs die bij ons aangesloten zijn moeten tenminste enkele jaren ervaring hebben. Ook moeten zij referenties kunnen tonen die laten zien dat zij hun vak echt goed verstaan. Alleen aan een echte vakman laat je komen om je witgoed te laten repareren. 

Dankzij ons landelijk netwerk kunnen we waarschijnlijk over in Nederland snel helpen bij een reparatie van elk apparaat. Of je nou een witgoed monteur in Amsterdam zoekt of in Utrecht of Den Haag zoekt, we hebben altijd een vakman voor je in de buurt. Ook buiten de Randstad kunnen wij je helpen bij het vinden van een professionele witgoed monteur. Is de klus naar tevredenheid afgerond dan ontvang je een factuur per mail. Deze kun je vervolgens betalen via Tikkie of iDeal. Je kunt dus bij ons terecht voor voor alle merken en elke wasdroger reparatie of andere apparaten.

Koelkast repareren

Vergoeding witgoed monteur door verzekering

Ontstaat er als gevolg van een kapotte wasmachine een lekkage met waterschade als gevolg, dat is het soms mogelijk dat de verzekering dit vergoed. Hier zijn echter heel veel voorwaarden aan verbonden. Het moet een lekkage zijn waarbij het absoluut geen eigen schuld in het spel is. Je moet alles goed onderhouden hebben. Pas dan zou het door je inboedel- of opstalverzekering vergoed kunnen worden. Wanneer je precies wilt weten wat je verzekering vergoed, is het verstandig te informeren op de site van je verzekering of door telefonisch contact met je verzekering op te nemen en te vragen naar de voorwaarden voor het verkrijgen van een vergoeding bij lekkage. Het is mogelijk dat de schade binnen de garantie valt of dat je een verzekering voor de apparatuur hebt aangesloten bij aankoop. Dan is er een grote kans dat je geld voor de reparatie krijgt. Het is dan verstandig voordat je een witgoedmonteur langs laat komen, contact met de verzekeraar of het bedrijf waar je de apparatuur hebt gekocht op te nemen.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af