Witgoedmonteur Lelystad

Voor een wasmachine reparatie, wasdroger reparatie en al jouw andere witgoedklussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze witgoedmonteurs uit Lelystad.

bijv. 'Vaatwasser reparatie'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 110 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Witgoed reparatie Lelystad

Heb je net een paar wasjes gedraaid, doet de wasdroger het ineens niet meer. Dat is behoorlijk irritant en wij begrijpen dat je dan zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Ook als je in Lelystad woont zijn goede monteurs voor al jouw witgoedreparaties via Zoofy snel en eenvoudig te vinden.

Alle klussen
Koelkast inbouwen
24 keer aangevraagd
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 403 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Magnetron inbouwen
12 keer aangevraagd
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 391 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Oven inbouwen
Vanaf €86 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 512 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Witgoedmonteur per uur
624 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 159 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Vaatwasser reparatie
3.288 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 155 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Wasdroger aansluiten
24 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 158 witgoed reparaties bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken hebben we witgoed reparateurs in Lelystad?

Lelystad is onder te verdien in tien wijken waaronder De Bolder, Kustwijk en Zuiderzeewijk. Waar je ook woont in de stad, via Zoofy is een goede witgoedmonteur zo gevonden. Alle monteurs op deze site rekenen geen voorrijkosten. Dat hebben wij met ze afgesproken. Ook is van tevoren duidelijk welke tarieven zijn rekenen. Dus of je nu in de Atolwijk, Boswijk, Waterwijk, Havendiep of het Stadshart woont, een goede professionele monteur is via Zoofy zo gevonden.Onder witgoed verstaan we alle elektrische apparaten die gebruikt worden in het huishouden. Je moet dan denken aan wasmachines, vriezers, magnetrons en natuurlijk ook wasdrogers of droogtrommels. De naam witgoed komt van de kleur die deze apparaten doorgaans hebben. Natuurlijk heb je tegenwoordig ook grijze of zwarte wasmachines maar de meest voorkomende kleur is nog steeds wit. 

Door goed onderhoud kun je veel problemen voorkomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het regelmatig schoonmaken van alle filters! Helaas kan het ook dan nog gebeuren dat er iets kapot gaat en je alsnog een monteur moet inschakelen. Veel witgoedreparaties hebben te maken met trommels die niet meer draaien en wasmachines of drogers die een schurend geluid maken. Wanneer een witgoed apparaat het niet meer goed doet geeft ie vaak een storingscode. Wanneer je via ons een monteur in de buurt van Lelystad inschakelt dan helpt het wanneer je de code en het merk van het apparaat weet. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af