Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

World Technical Industry B.V.

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,87/5 - 137 reviews

World Technical Industry B.V.
137
Reviews
5 jaar
Zoofy
Elektricien

Rotterdam
137 klussen uitgevoerd
grondkabel leggen , grondkabel leggen , trekschakelaar
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Elektricien

Over World Technical Industry B.V. elektricien

Welkom bij World Technical Industry B.V., dé expert op het gebied van elektricien klussen in de regio Rotterdam. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij World Technical Industry B.V. zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. World T Lees meer...

Reviews over World Technical Industry B.V.

Hij heeft kundig de thermostaat van de vloerverwarming aangesloten. Maar de verwarming werkt nog steeds niet. Hij kon dit niet oplossen, want hij heeft geen verstand van elektrische vloerverwarming. Kent u iemand die dat wel heeft ?

Alles is perfect gerepareerd.

De klus is geklaard.

De klus is goed gegaan. Netjes gewerkt

Elektriciteits vd badkamer naar tevredenheid gemaakt . Alles doet het goed

Er moest verlichting onder de keukenkastjes vervangen worden Het is niet gelukt, daar de ruimte achter de kastjes te nauw is om de nieuwe bedrading om hoog te trekken. Als ik nieuwe trafo's kon bemachtigen kon er weer een poging gewaagd worden, dan konden de oude lampjes als nog gebruikt worden. De trafo's zijn niet te koop, dus moet ik een andere oplossing zoeken om weer licht in de keuken te krijgen.

Het was een lastige klus, maar hij wist de oplossing. Hij had materiaal die daarbij nodig was bij zich, dus hij kon gelijk aan de slag. Ik ben zeer tevreden met zijn werk, wat ook niet zoveel tijd vergde als ik dacht. P.M.

ja

Klus is geklaard naar mijn verwachting.

Nau 3 min werk 85 euro hij kon niets plaatsen maar toch 85 euro betaald.... wel jammer

Net gewerkt, vriendelijk.

Prima werk afgeleverd. Van de kant van Zoofy jammer dat een heel uur in rekening werd gebracht terwijl hij nog geen half uur bezig is geweest. Ook jammer dat het monteur nr. 3 was; de 1e afspraak werd geannuleerd, de tweede liet het afweten maar Zoofy heeft dan wel snel een 3e monteur geregeld.

Prima werk geleverd, alleen niet gevraagd of de schakelaar omhoog of omlaag mag versus aan/ uit.. nu staat het omgekeerd geschakeld versus de defecte schakelaar. Maar prima op tijd en flexible in planning. Beleefde vakman.

Probleem snel vastgesteld, goed geholpen met oplossen.

Snel en vakkundig werk. Ben heel tevreden. Bedankt voor snelle reactie en goed werk.

Stroomstoring is tot op heden verholpen - de oorzaak is mogelijk gevonden door de vakman - nu afwachten of als alles weer aanstaat - ook alles goed gaat. Tot op heden - tevreden.

Uiteindelijk meer een consult, er hoefde niets gerepareerd te worden. Maar niks op aan te merken.

Was niet veel nodig maar desondanks professionele indruk

16 april is Anand langs geweest om de groepenkast helemaal na te kijken om uit te zoeken waarom de net nieuw geplaatste boiler de aardlek schakelaar liet uitklappen. De oorzaak had hij snel gevonden en nog andere problemen zoals het ontbreken van een tweede aardlek schakelaar. Hij heeft een deel van de bedrading van de elektriciteitsmeter naar de groepenkast, vervangen, de groepenkast aangepast met een tweede aardlek schakelaar en een hoofdschakelaar en de groep waar de boiler aan vast zit is aangepast. Na al deze aanpassingen is de groepenkast op orde en mijn nieuwe boiler werkt goed. Anand is ongeveer 2 uur bezig geweest tegen naar mijn mening zeer schappelijke prijs en hij heeft goed werk geleverd. Top.

Aardig en heel kundig

Aardige mannen (ze kwamen met 2); uiterst vriendelijk; probleem snel geïnventariseerd en gelukkig snel kunnen oplossen; alles in goed overleg; prima dus

Alles is netjes geregeld door Anand, een kundig vakman. Al met al zeer tevreden!

Alles prima! Minpuntje in uw 'bedrijfsformule' is alleen dat het minimumtarief van één uur uitgaat, terwijl hij maar een half uur nodig had. Dat pleit voor de monteur op zich, en hem treft denk ik geen blaam, maar de klant (ik) moest wel het hele uur betalen... Hoogachtend, J. A. Grit

Alles werkt perfect

Anand and his pal "Stay" were both very friendly and diligent. They did a great job, cleanly and efficiently.

Anand heeft goed advies gegeven, het probleem opgelost en is heel service- en klantgericht

Anand is a proffessional electrician, he works efficiently, he helped me to find the short circuit problem, and also helped me installed 2 ceiling lampen. i definietely recommend Anand to you all.

Anand reageerde snel en was er ook snel. Hij is super vriendelijk en.heeft de klus vakkundig geklaard. Binnen 15 minuten kon ik weer televisie kijken.

Anand verstaat zijn vak, geeft goede adviezen en levert goede kwaliteit werk.

Anand was heel correct en heeft de klus uitstekend gedaan

Betrof kortsluiting/stroomstoring in de tuin. Anand en partner zijn vriendelijke, beleefde personen. Zijn zelfs een dag eerder verschenen en hebben "de klus" vlot en netjes afgehandeld. Zeer tevreden.

De aanvraag die ik had gedaan is geweldig uitgevoerd door Anand en Danny. Ik ben geweldig geholpen. Het zijn echt vakmannen eerste klas!!!!

de klus is fantastisch geklaard. Keurig op Tijd . Heel vriendelijk in omgang , legt alles duidelijk uit. Denkt in oplossingen als er problemen zijn. En gaat niet weg voor het opgelost is. zeker een aanrader! bedankt voor alle goede hulp!

De klus is geklaard naar tevredenheid.

De klus is geklaard. Prima vakman die goed luistert naar de wensen en het dan goed uitvoert. Ook in de omgang prettige man

De klus is prima geklaard. Soes mag nog eens komen!

de vakman heeft zyn werk prima gedaan. ik ben erg tevreden.

Dik tevreden

Echte vakman, geduldig en goede uitleg. Goede communicatie en alert. Probleem snel verholpen.

Een geduldige vakman, die niet rust voordat hij het probleem heeft opgelost. Het ging om een ingewikkelde schakelconstructie, maar hij heeft het prima voor elkaar gekregen.

Een lamp en de elektriciteitsmeter moeten worden vervangen, verouderd.

Een vriendelijke vakman met veel kennis. De klus was snel geklaard en met zorg uitgevoerd. Wij zijn tevreden!

Erg behulpzaam!

Excellent service!

Excellent work! He was on time, very pleasant and efficient. He was able to do a few extra items for us and had the materials. He also did a nice clean job.

Fantastische serieuze kerel. Snel, goed en netjes. Zeer aan te raden!!!

Fast service, very friendly and professional electrician. He solved all our doubts

Friendly and professional. Highly recommended.

Goed geklusd :) problemen of issues ter plekke geanalyseerd en handig opgelost. Daarom; ook als je het als klant niet goed weet; zoveel mogelijk foto's en tekst van je klus in de opdracht vrijgeven, en Soes kan het fixen.

Goed! Zoals je verwacht

Goede vakman die uitstekend werk heeft geleverd en conform afspraak op tijd is gekomen

Goeie service!

Heeft snel en netjes het werk uitgevoerd.

Heel professioneel, probleem opgelost en advies gegeven over electra

Heel professioneel. In de ochtend gebeld. In de middag stond hij op de stoep. Binnen no time had hij alles op professionele wijze gedaan. Ik had niet doorgegeven materiaal nodig te hebben. Dit had hij bij zich. Heel goed! Super!

Hele goede elektricien, werkt snel, denkt mee. Goede ervaring!

Hele goede vakman met kennis van zaken. En denkt mee. We hadden een probleem met lichtaansluiting en dat is goed en snel verholpen.

Hele snelle klus

Helemaal top !

Het bleek iets ingewikkelder dan we dachten, maar hij heeft het uitstekend opgelost.

Het is gewoon een heel goede vakman die heel goed werk heeft geleverd

Het werk is goed gedaan. De interactie was vriendelijk en er werd goed werk geleverd. Een aanrader om de heer Soerdjoesing te boeken.

Hij heeft voor ons een perplex aansluiting geplaatst en een kookgroep gemonteerd.

Hij kwam langs voor vier kleinere klussen. Vriendelijk en rustig, liet zich niet afschrikken door de wat vreemde constructie die hij aantrof. Alles snel en goed opgelost. Prima!

Hij loste het telefonisch op door goede vragen te stellen. Toen ontstond wel de vraag hoe betalen. We vonden allebei de prijs wat hoog, al was de waarde van het advies groot. Zou Zoofy ook iets kunnen doen met een lagere prijs voor zelf-oplossing na advies?

Hij was snel aanwezig en heeft de klus snel en netjes gemaakt. Stond je vriendelijk te woord! Zeker aan te raden

Ja alles wat je zou moeten verwachten van een electricien top met veel advies en ik heb veel geleerd van hem

Ja Anand was heel goed zelfs boven alle verwachtingen in en we hebben nog zelfs een praatje gemaakt ja zeer goed allemaal.

ja prima

Ja super

Jazeker. Goed en vakkundige electricien.

Job done as expected

Keurig op tijd, dacht mee en probleem met elektriciteit opgelost.

Klus geklaard & eindresultaat is netjes. Alles zoals afgesproken.

Klus geklaard, prima geholpen. Uitstekende vakman.

Klus geklaard. Aardige vent met verstand van zaken.

Klus is geklaard, Anand was terzake kundig en snel.

klus is geklaard. was nog even ingewikkeld om uit te zoeken. Anand gaf niet op, stopcontacten nagelopen en toen toch de meterkast in, en bingo, daar zat de fout. daarna vlot verholpen, alles netjes nagelopen en hup we konden weer veilig verder. wat een geduld had hij om het uit te zoeken!

Klus is snel en goed uitgevoerd. Ben tevreden met het resultaat.

Klus was snel en prima geklaard!

Knelpunt geïdentificeerd en opgelost

Kortsluiting is opgespoord en verholpen. Uitstekende service

Maar de telefonist geeft verkeerde melding en tenzij heb ik duidelijk aangeven dat het gaat om me introductie die niet aan gaat stuur zij een Electriesijn voor huis ipv witgoed . Dus hij kon niks voor me betekend maar ik krijgt een rekening binnen terwel mijn klus is niet gemaakt . Slecht slecht communicatie van de telefoons nooit meer ik ga niet betalen voor niks want ik kan nog niet koken

Mijn stroomstoring is netjes en vlot verholpen. Deze elektricien is een vakkundige en aardige man, heeft een gezellige en vlot Rotterdamse babbel en heeft ook nog goed advies gegeven.

Mooi en netjes alles afgeleverd.

Netjes afgewerkt, goede adviezen, erg blij met de extra stopcontacten! Top!

Netjes en vakkundig

Omdat ik niet meer instaat was tv kabels etc in in kabelgoot weg te werken heb ik dat Anand gevraagd, wat een verademing, top vakwerk en vriendelijke benadering, ik ben ook niet de jongste meer. In de toekomst zal ik zeer zeker Anand om hulp vragen. Mvg Anton.

Op tijd. Super snel. Super aardig. Goede kwaliteit. Ik ben er helemaal tevreden mee.

Perfect gewerkt en zeer snel!

Perfect uitgevoerd! We zijn tevoren uitstekend geinformeerd over wat hij ging doen. De uitvoering was in een keer goed en dat is toch wel een compliment waard.

Prettig contact, heeft het snel en vakkundig geregeld. Aan te raden!

Prettige communicatie en oplossings gericht, hij is zeker aan te bevelen.

Prima

Prima en snel uitgevoerd. Met goed advies en vriendelijke behandeling. Echt meegedacht met de best mogelijke oplossing.

Prima gedaan. Alles nagelopen. Werkt goed. Tevreden

Prima geholpen, ik had ook nog een nieuwe aardlekschakelaar nodig, dit is wettelijk verplicht, gelukkig was Anand hier van op de hoogte en hij heeft hem ook gelijk geplaatst. Ben zeer tevreden met het geleverde werk.

Prima klus geklaard en nog wat nuttige tips gehad

Prima vakman, en zeer klantvriendelijk.

Prima vakman! Helaas is ons probleem niet opgelost, maar niet de man zijn schuld.

prima vakmanvriendelijk en vlotte werker

Prima werk geleverd en erg behulpzaam. Schakelt snel

Prima werk snel en alles conform afspraak. Zeer tevreden dus.

Prima werk verricht en problemen zijn opgelost.

Prima werk, snel, netjes en naar volle tevredenheid.

Prima, correct goede communicatie wederzijds

Prima, probleem vakkundig opgelost en erg goed advies.

Prima! Snel en vakkundig en goed advies.

probleem is opgelost, prettig contact, snel gefixt

professionele monteur, snel en netjes afgehandeld. Top!

Professionele, doelgerichte vakman met excellente communicatie skills

snel bij mij en opgelost met goed advies

Snel een oplossing gevonden

Snel en goed uitgevoerd! Een aanrader!

Snel en keurig uitgevoerd, denkt goed mee.

Soes was er prima op tijd en had de klus in 45 minuten geklaard

Super snel en vriendelijk!

Super vriendelijk en duidelijk!

Supergoede service,goede uitleg en Een hele aardige man.

Top

Top!

Totally positive

Twee hele geweldige mannen. Ze konden na het nagekeken hebben even niets voor mij betekenen, maar kreeg wel goede raad. Heb ik ook opgevolgd en alles is goed gekomen. Wat schertse mijn verbazing, 's avonds werd ik door Anand opgebeld, want hij zat er toch een beetje mee. Is dat niet grandioos. Als ik ooit nog eens een elektricien nodig heb, kom ik zeker bij hem terug. Aanrader, ook bij vrienden en kenissen.

Vakkundig en duidelijk uitleg

Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam.

Vakman was heel bekwaam

Vakman, snel en goed werk geleverd. Erg vriendelijk!! Topper!!

Very nice and professional electrician. Solved my problem fast.

Very nice team and the job was done very quickly. Highly recommend

Verzoek was simpel. Oplossing iets lastiger. Perfect werk geleverd. Zeer tevreden!

Vriendelijk en vakkundig. Goede materialen. Duurde uiteindelijk iets langer dan van tevoren gepland.

Vriendelijke man. HEeft oorzaak van elektra probleem gevonden

Was super snel geregeld , en prima vakman. We zijn er blij mee.

ze hebben de fout zeer snel en nauwkeurig gecorrigeerd.

Zéér sympathieke man en heel kundig. Wist de klus snel te klaren.

Zeer tevreden over de snelle en correcte dienstverlening van elektricien Anand. Volgens afspraak de klus geklaard. Ook zeer tevreden over de eenvoudige en efficiënte werkwijze van de website Zoofy.

Zeer vriendelijk en meedenkend over wat er gedaan moest worden. Alles in overleg en netjes gewerkt.

Zoofy.nl 4.87 137 reviews

Vergelijkbare Elektriciens in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

offerteservice zonnescherm schoonmaken interieurstylist ondervloer leggen schilderij ophangen wifi instellen lekkende wc leidingwerk latex spuiten deurbel aansluiten tuinonderhoud luchtafscheider cv installeren aanbouw plaatsen spinningfiets installeren badkamer stucen zonnepaneel repareren
Boek direct een vakman